Син Шуфрича отримає умовне покарання за збиту людину?

28 серпня 2017, 13:35

Молодший син народного депутата Нестора Шуфрича Нестор може не отримати тюремний строк за збитого на пішохідному переході в центрі Києва чоловіка.

Хлопець, ймовірно, відбудеться умовним покаранням і великим штрафом. Саме таке рішення у справі Шуфрича може винести суд. Про що заявив нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко в коментарі телеканалу "112 Україна", якого цитує "Українська правда".

Як відомо, поліція відкрила за фактом ДТП кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу.

"Кримінальний кодекс за таке правопорушення може давати від 3 до 6 років позбавлення волі, але з урахуванням того, що син Шуфрича не був судимий, раніше не мав проблем із законом, суд може призначити умовне покарання у вигляді великого штрафу плюс умовне позбавлення волі", - сказав Геращенко.


Нестор Несторович до в'язниці навряд чи сяде

Він наголосив, що народний депутат Нестор Шуфрич не намагається приховувати причетність свого сина до ДТП, і висловив думку, що при винесенні вироку суд це врахує.

Однак, за його словами, потрібно встановити всі обставини цієї справи.

"Попередньо можна сказати, що пішохід переходив через пішохідний перехід, тому водій повинен у будь-якому випадку його пропускати", - заявив Геращенко, додавши, що "скоріш за все, провина водія тут буде очевидна".

Радник глави МВС також повідомив, що постраждалий пішохід отримав серйозні травми, і лікарі борються за його життя.

Нагадаємо, днями син Шуфрича Нестор збив людину на автомобілі Bentley.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів