Джордж і Амаль Клуні більше не хочуть мати дітей

7 вересня 2017, 10:30

Актор Джордж Клуні та його дружина адвокат Амаль, схоже, зупиняться на тих двох дітлахах, яких мають.

Принаймні, Амаль вважає, що й так запізно народила первістків - двійнят Еллу і Олександра. Та й Джордж ніколи не приховував того, що не рветься бути татусем.

В інтерв'ю The Hollywood Reporter 56-річний актор зауважив, що вони з коханою ніколи не планували мали нащадків.

"Це ніколи не було частиною моєї ДНК", - сказав Клуні.


"Ми не планували цього (дітей). Ми ніколи не говорили про це, поки ми не одружилися і це смішно. Було припущення, що ми не хотіли дітей. А потім, після весілля, ми розмовляли з Амаль про те, що нам дуже пощастило і ми просто повинні поділитися тим, що маємо", - додав актор.

George and Amal in Italy ❤😍 #georgeclooney #amalclooney #italy #cannes #beautiful #couplegoals

Публикация от I Love George Clooney ❤️❤️❤️ (@george_clooney_fanpage) Сен 3 2017 в 2:37 PDT

Про те, що в них буде двійня Джордж і Амаль довідалися під час ультразвукового обстеження. І для актора це стало шоком.

"Лікар каже "Ось одна дитина". І я кажу: "Велика". І тоді лікар додає: "І ось друга". І я такий: "Що?". Потім ми просто сиділи там, дивлячись на той знімок УЗД, що нам дали, і я продовжував думати, що це помилка", - пригадав свої відчуття Клуні.

Він додав, що Амаль завагітніла без будь-якого медичного втручання.

Після того, як 6-го червня цього року в лікарні Святої Марії в Лондоні народилися дітлахи, Клуні спершу було незвично це осягнути.

"Це було дико. Ви знаєте, все лишається в теорії, аж поки це не стає реальним. Це схоже на "Так, ми збираємося бути батьками". А потім ти розумієш: "О, Боже - я батько!".

Амаль упевнена, що Джордж - дуже хороший батько. Та жінка зізналася, що вони з коханим більше не збираються народжувати братів чи сестер своїм двійнятам:

"Мені 39 років. Я вже народила їх досить пізно".

Дійсно, Клуні не приховують, що вони й так стурбовані тим, як би їм виростити Еллу й Олександра.

"Я хочу, щоб вони були щасливими. Я хочу, щоб у них було почуття гумору. Я хочу, щоб їх цікавили різні речі. Я хочу, щоб вони співчували іншим людям. Тому що це важливо - відчувати емпатію", - сказав актор.

"Тепер мій дім наповнений теплими звуками немовлят, що плачуть. Ви повинні побачити, коли мої друзі приходять і бачать, як я змінюю підгузник. Вони сміються з мене. Адже я так багато років глузував з них в ролі батьків, тож заслуговую на це трохи", - зауважив Джордж.

Нагадаємо, нещодавно Клуні зізнався, що йому лячно бути татком. Зокрема, через ту відповідальність, яку він несе за дітей.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів