47-річна Гвен Стефані вагітна вчетверте - ЗМІ

8 вересня 2017, 09:33

Американська співачка Гвен Стефані та її бойфренд Блейк Шелтон буцімто чекають на малюка.

Про ймовірну вагітність 47-річної артистки повідомляє Radar Online з посиланням на джерела з оточення пари.

За твердженням видання, Гвен завагітніла за допомогою штучного запліднення.

"Гвен подобається бути мамою, і Блейк вже кілька місяців мріяв про дітей, особливо після знайомства з хлопцями Гвен", - розповів інформатор.


"Вони знали, що мають небагато часу, тому вони планували цю вагітність до найменшої деталі", - додав він.

Гвен таки народить вчетверте?

Джерело, котре буцімто відвідувало ту ж саму клініку ЕКО, що й Стефані, каже, що співачка поєднувала штучне запліднення з акупунктурою. Мовляв, це дуже позитивно впливає на фертильність.

Кажуть, заради майбутньої дитини Гвен полишила усі інші справи. І дійсно, артистка пішла з посади тренера в американському телешоу "Голос" й цього року не має жодних концертів.

"Гвен і Блейк зробили цю дитину своїм головним пріоритетом. Коли вони дізналися про вагітність, то були такі щасливі. Тож тепер вони зосереджені лише на тому, щоб все було гаразд. Ця дитина - те, про що вони давно мріяли", - запевнив інформатор.

Нагадаємо, Гвен Стефані вже має трьох синів - 11-річного Кінгстона. 9-річного Зума і 3-річного Аполло - від колишнього чоловіка Гевіна Россдейла.

У травні цього року вже з'являлися чутки про те, що співачка знову вагітна. Та сама Гвен ніяк не коментувала це. Окрім цього Стефані й Шелтону вже встигли приписати й таємне весілля.

Фото Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів