Джолі про свій перший рік без Пітта: Я стала сильніша

14 вересня 2017, 14:52

Американська акторка, режисерка і продюсерка Анджеліна Джолі зізналася, що останній рік був непростим для неї та їхніх із Бредом Піттом дітей, проте випробування зробили її сильнішою.

Велику поміч та підтримку Енджі вже має від свого найстаршого сина, своєї першої прийомної дитини, 16-річного Меддокса.

Разом із мамою юнак дав інтерв’ю People.

"У мене були злети і падіння. Думаю, я тепер трохи сильніша. У нас у всіх були складні часи, але, як для матері, першою та основною для тебе стоїть відповідальність по відношенню до дітей. Вони переживають роки формування, і все інше – на другому місці після цього", - зазначила Джолі.

 Анджеліна з синами, Меддоксом і Паксом

"Я понад рік не працювала, бо їм було потрібно, щоби я була вдома. Всі ми побули в певній ізоляції. Думаю, тепер їм аж свербить знову вийти в світ", - додала зірка.

Зняти фільм "Спершу вони вбили мого батька", про страшні сторінки історії Камбоджі, Джолі головним чином надихнув Меддокс, котрий народився в цій країні. Він та Пакс стали добрими помічниками мамі під час роботи над картиною.

"Вона весела, кумедна, з нею легко працювати. Вона диво", - запевнив Меддокс.

На запитання, що йому найбільше подобається в Камбоджі, юнак відповів, що люди.

"Вони спокійні, розслаблені, а коли хочуть утнути щось дике, то роблять це – в якомусь сенсі це дуже схоже на мене. Я пишаюся тим, що я – камбоджієць", - сказав він.

Як зізналася з гордістю Джолі, її старший син дуже здібний і завжди її дивує.

"Він вчився керуванню літаком, і одного дня мені подзвонили і сказали: "Мед уже може літати сам", я мало не впустила телефон! Він брав уроки французької та російської, інших мов. Я чую, як він балакає повноцінною, вільною французькою, і мені кажуть, що він досяг певного рівня в німецькій, а я й гадки не мала. Переді мною він цього не робить", - похвалилася Анджеліна.

Нагадаємо, подейкували, гострий конфлікт між Бредом Піттом та старшим сином, у ході якого актор буцімто навіть підняв на Меддокса руку, змусив Енджі прийняти рішення про розлучення. Як відомо, екс-подружжя досі не досягло остаточної домовленості щодо опіки над синами і доньками.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів