Селені Гомес пересадили нирку

14 вересня 2017, 15:40

Американська співачка Селена Гомес перенесла серйозне оперативне втручання. Цією новиною 25-річна зірка приголомшила в своєму Instagram.

Гомес повідомила, що їй пересадили нирку через вовчак. А свою нирку Селені віддала її найкраща подруга, фото з якою на лікарняних ліжках і показала артистка.

Селені Гомес пересадили нирку подруги

"Я знаю, що деякі мої шанувальники помітили, що частину літа я не з'являлася на публіці, і запитували мене, чому я не рекламую свою нову музику, якою дуже пишаюся. Та я дізналася, що мені потрібна пересадка нирки через вовчак. Це було необхідно для мого здоров'я", - написала Гомес.

Вона висловила сподівання, що зможе якомога скоріше повернутися на сцену.

Співачка показала шрам

"Хочу публічно подякувати моїй сім'ї та неймовірній команді лікарів за все, що вони зробили для мене до і після операції. І, нарешті, не існує слів, щоб описати, як я вдячна моїй прекрасній подрузі Франсії Раїсі. Вона зробила мені найголовніший подарунок і жертву, віддавши мені свою нирку. Я неймовірно вдячна. Я так сильно тебе люблю", - додала артистка.

Наостанок Гомес зауважила, що вовчак досі завдає їй багато клопоту, але прогрес у лікуванні недуги є.

Нагадаємо, Селена Гомес страждає на серйозне системне аутоімунне захворювання. Співачці навіть довелося певний час провести в реабілітаційному закладі, бо тяжка хвороба довела її до панічних атак та депресії.

Фото Instagram Селени Гомес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів