Джулія Робертс розлучається через Річарда Гіра?

18 вересня 2017, 17:02

Подейкують, багаторічний шлюб американської акторки Джулії Робертс із батьком трьох її дітей Денні Модером затріщав по швах.

І хоча такі чутки з'являються вже далеко не вперше і досі не підтверджувалися, причину джерела цього разу називають цікаву. Мовляв, Робертс із Модером розлучаються через Річарда Гіра.

Про це пише Ace Showbiz із посиланням на Radar Online.

Зі слів інформатора, 49-річна Джулія віднедавна стала часто спілкуватися з Річардом, ходити з ним по ресторанах, де вони засиджуються допізна в окремих кабінетах. І це категорично не влаштовує її чоловіка.


Ходять чутки, що шлюб Джулії Робертс розпадається з вини Гіра

" У Джулії та Денні за всі ці роки бували загострення, але не такі, як оця сварка", - повідомив співрозмовник видання.

"Денні розлютився через Річарда. І все своє незадоволення їхнім не безпроблемним шлюбом він вихлюпнув в одну страшну сварку!", - додав він.

Тож тепер справа йде до розлучення, і буде воно недешевим, адже ділитиме подружжя 225 мільйонів доларів.

Як зазначило джерело, Джулія з Денні не з'являлися разом на людях уже сім місяців. Зокрема 16-го вересня акторка сама вболівала за 12-річного сина Фіннеаса під час його футбольного матчу. Батька хлопчика не було.

Як відомо, Робертс і Гір зіграли разом у таких картинах, як "Кралечка" та "Наречена-втікачка".

Нагадаємо, кілька років тому розпався Річардів шлюб із актрисою Кері Ловелл. І подейкували, актор зібрався залишити Голлівуд заради нової коханої, молодої іспанки Алехандри Сілви.

Фото з Instagram


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів