Кардашян розказала, чим займатиметься в старості

19 вересня 2017, 10:09

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян не знає, в якому віці вирішить, що досить уже зніматися голою. Зате вона вже визначилася, чим займатиметься в старості – стане візажистом.

Про це 36-річна кралечка поговорила з журналом Allure, пише Ace Showbiz.

"Так… Я думаю: "Bгамуюся", але потім думаю: "Заждіть, я ж не зможу робити це через 10 років" – а може, і зможу. Не знаю, який кінцевий вік", - зізналася 36-річна Кім, котра не так давно обіцяла радувати фанів своїми голими селфі до скону.

Зі слів Кардашян, вона обожнює мейкап і те, як він здатен змінювати людину та змушувати її почуватися впевнено. Тож коли для неї остаточно мине час оголень перед камерами, Кім цим і займатиметься.


"Буду візажистом. Може, візажистом Норт!", - заявила вона.

Іще Кім розповіла, як маленька Норі у свій спосіб старається допомогти мамі впоратися з тривожністю, котра мучить її з часів пограбування в Парижі.

"Вона дала мені маленьку пластикову скарбничку і поклала туди свої маленькі прикраси – несправжні, маленькі пластикові прикраси – і сказала: "Мамусю, це тебе збереже, коли ти поїдеш до Парижа", - поділилася зворушена Кардашян.

Говорила зірка в інтерв’ю і про свого чоловіка, Каньє Веста. Вона розказала, як вони з ним відзначили річницю весілля – гайнули на два дні до Санта-Барбари та просто відіспалися. А подарунків домовилися одне одному не дарувати.

Нагадаємо, ходять чутки, що Кім і Каньє, в яких, крім Норі, є синок Сейнт, скоро знову стануть батьками. Подейкують, малюка, а то й двох виношує для них сурогатна мати.

Фото з Instagram Allure


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів