Музиканти Linkin Park випустили кліп-спомин про Честера Беннінгтона. ВІДЕО

19 вересня 2017, 12:07

Американський гурт Linkin Park, котрий у липні втратив свого фронтмена Честера Беннінгтона, випустив зворушливий кліп у пам'ять про свого покійного товариша.

У відео на пісню "One More Light" ("Ще один вогник"), увійшли архівні кадри з репетицій та виступів колективу. Його можна побачити на каналі Linkin Park на YouTube.

"Робота над цим кліпом і особливо його перегляд були неймовірно емоційними. Я відчуваю, що, зробивши це, ми не лише поглянули у вічі нашим найбільшим страхам, але й змогли використати наші таланти, щоби принести трохи світла людям, які його потребують…", - сказав діджей та бек-вокаліст гурту Джо Хант.


"One More Light" була написана з наміром надіслати любов тим, хто когось утратив. Нині цього потребуємо ми. У меморіальних заходах, мистецтві, відео та фото фанати з усього світу тяглися до цієї пісні, як до вислову своєї любові та підтримки гурту і в пам'ять про нашого дорогого друга Честера. Ми дуже вдячні та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей із вами", - зазначив один із засновників гурту Майк Шинода.

Закінчується відеокліп зверненням колег до Беннінгтона: "Честере, ти назавжди запалив вогонь пристрасті, сміху та відваги в наших серцях. Ми сумуємо за тобою, брате".

Як повідомляє Contact Music, 27-го жовтня Linkin Park планують зіграти триб'ют-концерт у Лос-Анджелесі. Всі кошти будуть передані до благодійного фонду Music for Relief.

До слова, з нагоди Тижня попередження самогубств у вересні два відео записав син Честера від першого шлюбу, Дрейвен Беннінгтон. В одному з них він зізнається психологу, що досі не може до кінця повірити в те, що його батько помер. У хлопчика таке відчуття, немовби він просто десь поїхав і має повернутися.

Нагадаємо, днями удова Беннінгтона поділилася сімейним відео, знятим за 36 годин до самогубства музиканта.

Відео з YouTube


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів