Ріанна надихнула Менсона на кліп про черниць-ґвалтівниць. ВІДЕО

19 вересня 2017, 14:55

Епатажний рокер Мерилін Менсон шокував і потішив своїх фанів новим шедевром: кліпом на композицію "We Know Where You F***ing Live", який не рекомендується дивитися дітям.

Його героєм є сам артист, а ще черниці, котрі скидають із себе ряси, лишаючись у латексних міні, в яких зручніше вдиратися в чужі оселі, убивати та ґвалтувати безневинних людей. Власне, саме цим вони впродовж кліпу і займаються.

У новому відео Менсона орудує жорстока банда черниць

Менсон не приховує, що його метою було позмагатися з Ріанною, чиїм скандальним відео "B***h Better Have My Money" він щиро захоплюється. Про це пише Contact Music.

"Ріанна небезпечна. Перед виходом цього відео я мав розмову з (режисером) Томом Вайаттом. Він спитав: "Із ким ти хочеш позмагатися в музиці та в подібних речах?" Я сказав: "Із Ріанною". "B***h Better Have My Money" – це хардкорне відео", - заявив Мерилін.


Напричуд "добрий" вийшов кліп

Власне, артист вважає всі Ріаннині відео хардкорними, але найбільше йому до вподоби саме те, де "розгойдують туди-назад голу дівку, дають їй крек та убивають.

"Як моє відео може бути страшнішим?", - додав Менсон.

Нагадаємо, в 2015-му, коли вийшов той кліп Ріанни, співачку сварили за пропаганду насильства та сексизм. Як відомо, в її відео знялися Ерік Робертс та Мадс Мікельсен – улюблений актор Мериліна Менсона.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів