В Україні відкрився найбільший інтернет секс-шоп "69 Toys"

22 вересня 2017, 18:47
69.toys

В липні 2017 року в Україні стартував інтернет-проект з продажу іграшок для дорослих, що досі не мав аналогів – https://www.69.toys

Проект охоплює 24 регіони України за винятком тимчасово окупованих територій та АР Крим і включає в себе рекордних 50 доменних імен.

З початку 2000-х років на українських просторах Інтернет почали з'являтися перші онлайн секс-шопи. Відмінною рисою магазинів саме в мережі є анонімність і можливість за короткий час переглянути сотні товарів.

До 2017 року в Україні такі магазини були в тіні і ринок товарів для урізноманітнення сексуального життя перебував в стані очікування.


До прикладу, німецький онлайн магазин EIS, який значною мірою відомий в нас завдяки рекламі на пісню "Es rappelt im Karton", щороку продає інтимних іграшок на більш ніж 20 мільйонів євро та налічує близько 270 співробітників.

Влітку цього року компанія "69 Україна" запустила найбільшу в країні мережу онлайн секс-шопів. Для зручності користувачів, кожен обласний центр України представлений кириличним доменом та доменом на латиниці з фразою "секс-шоп" і "sex-shop" в назві відповідно. Наприклад, для Харкова це sex-shop.kharkov.ua, для Одеси - секс-шоп.od.ua (карта магазинів на фото).

Секс-шопи в містах України


69 Toys пропонує покупцеві понад 10 000 товарів від вібраторів і фалоімітаторів до пеньюарів і трусиків. Повний перелік товарів представлений на сайті секс-шопу www.69.toys

Сайт секс-шопу

Варто зазначити, що даний сайт використовує виділений SSL сертифікат, що забезпечує безпечне, зашифроване з'єднання між браузером (клієнтом) і сервером (секс-шопом). Відправлення формується одразу після замовлення і запаковується в непрозору упаковку без знаків, символів, логотипів, які могли б видати вміст посилки.

У магазині працює досвідчений персонал, який завжди допоможе вибрати іграшку, яка точно підійде.

Офіційний сайт магазину – www.69.toys

Телефони:096-69-69-69-0, 063-1-69-69-69

Email – [email protected]

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів