Собчак таки зібралася йти у президенти Росії - ЗМІ

21 вересня 2017, 11:42

Російська телеведуча Ксенія Собчак буцімто має намір брати участь у виборах президента Росії в 2018-му році. Подейкують, білявка вже шукає керівника для свого передвиборчого штабу.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на власні джерела.

За даними видання, Собчак звернулася з пропозицією очолити штаб до генерального директора каналу "Дождь" Наталії Сіндеєвої, до творця фонду "Спід.Центр" Антона Красовського та журналіста, автора книги "Вся кремлівська рать" і екс-головреда "Дождя" Михайла Зигаря. Та жоден з них не погодився працювати на кампанію тусовщиці.

При цьому дві людини з тих, кому Собчак запропонували цей пост, розповіли ВВС, що ідею піти у президенти Ксюші таки підказали в адміністрації президента.


Чи піде Собчак у президенти буде видно наступного року

Подейкують, телеведучій ця ідея сподобалася. Та от тільки бюджету на це їй не виділили. Тому поки не відомо на які кошти Собчак вестиме передвиборчу кампанію.

"При зустрічі вона розповідає, яка це важлива історія, що жінка побореться за президентський пост, як це важливо для розвитку країни. При цьому Собчак підкреслює, що її кампанія не повинна бути політичною", - зауважив співрозмовник агентства.

У адміністрації президента Росії від офіційних коментарів утримуються. А Путін раніше коментував новину про плани Собчак йти в президенти фразою "Заради бога".

Сама ж Ксенія не спростовує і не підтверджує наміру брати участь у президентських перегонах.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що в Кремлі виникла ідея зробити головним опонентом Путіна на майбутніх виборах жінку. І буцімто на цю роль як ніхто підходить Собчак. Тоді Ксенія посміялася з цього.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів