Найжорстокіший в'язень Британії хоче, щоб Том Харді запліднив його дружину

25 вересня 2017, 14:58

Найжорстокіший в'язень Великобританії Чарльз Бронсон запропонував британському актору Тому Харді стати батьком його дитини.

Злочинець хоче, аби 40-річна зірка кіно зачав дитя з його дружиною Паулою. Про це Бронсон написав у листі до свого друга, повідомляє Mirror.

"Вищі сили, здається думають, що я не можу мати дитину з моєю Паулою. Але ти знаєш... Я завжди придумував щось особливе. Наприклад, сурогатного татка. Якщо Том скаже "так", я думаю, він буде хорошим татком", - зауважив Бронсон, якого Харді зіграв у фільмі "Бронсон".

Він попросив адресата зв'язатися з актором і дізнатися, що він думає з приводу такої пропозиції.

"Думаю, Паула не буде проти. Я обговорю це з нею ", - зазначив злочинець.

Цікаво, що скаже Харді?

Та, схоже, у Тома Харді все ж таки є можливість відмовитися від такої "заманливої пропозиції". Бо Бронсон зауважив, що якщо той відмовиться, то він звернеться за допомогою до іншого актора - Денні Дайера.

Бронсон сподівається, що котрийсь з акторів таки запліднить його кохану. Ба більше, злочинець мріє, що жінка народить одразу двійню чи навіть трійню.

64-річний Чарльз Бронсон за своє життя встиг провести за ґратами майже 30 років і побувати у понад 120 виправних установах.

З 1974-го по 1998 рік він вчинив такі злочини, як збройне пограбування, нанесення поранень з умислом, зловмисне заподіяння шкоди, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, неправомірне позбавлення волі, шантаж і погроза вбивством. У 1999-му році був засуджений на довічне ув'язнення за те, що взяв у заручники тюремного вчителя живопису.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів