Уже незаборонений Макс Корж оголосив, що їде до Києва

26 вересня 2017, 12:03

Білоруський співак Макс Корж, котрий ще нещодавно був у списку артистів, яким заборонено з'являтися на території України, виступить у Києві.

Артист, якого віднедавна не вважають таким, хто загрожує національній безпеці України, запланував концерт у столиці України.

Макс Корж знову "милиться" в Україну

Про це Макс Корж заяив у своєму Instagram. І додав папери, що буцімто підтверджують те, що йому можна ступати на українську землю.

"23-го грудня концерт в Києві. Нарешті. Нагадаю, що зняття заборони на в'їзд в Україну для мене було несподіванкою. Особливо на правосуддя я ніколи не розраховував, але не міг сидіти склавши руки. І через деякий час я все ж таки був почутий", - написав співак.


"Не знаю навіщо СБУ прийняла це рішення, у них була вся влада не робити цього, але я зовсім не проти такої "амністії", - додав Корж.

Мінкульт не вважає білоруса загрозою нацбезепеці України

Він показав документ - відповідь Міністерства культури України на звернення адвоката білоруського співака про те, чи є він у списку заборонених артистів. На що Мінкульт зазначив, що Корж - не фігурує серед осіб, які загрожують нацбезпеці України.

"Незважаючи на те, що я з Білорусi, в Україні люди мене знають не перший рік, я ніколи навмисне не становив жодної загрози безпеці цієї країни, навпаки завжди з усією душею і зараз бажаю якнайшвидшого миру і добробуту. Але, оскільки тепер мені знову можна в'їжджати в Україну, народ точно не зрозуміє, якщо я не зроблю великий концерт в Києві, тим паче, ми всі знаємо що це буде епічний рух!" - наголосив Макс.

А ще нещодавно СБУ вважала, що Коржу не місце в Україні

Як відомо, ще в лютому СБУ ухвалила рішення заборонити Максу Коржу в'їжджати на територію України аж до 2021-го року.

Фото Instagram Макса Коржа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів