Сестра Кардашян завагітніла від баскетболіста - ЗМІ

27 вересня 2017, 17:55

Схоже, в сімействі Кардашян-Дженнер 2018-й рік буде дуже врожайним на діточок.

Сурогатна мати виношує малюка для Кім Кардашян із Каньє Вестом, Кайлі Дженнер чекає на первістка від бойфренда-репера, а тепер з'ясувалося, що й їхня сестра Хлоя при надії.

Про це повідомили джерела People.

Майбутній щасливий татусь – баскетболіст Трістан Томпсон, із яким Хлоя зустрічається вже рік. У нього є маленький син від попередніх стосунків, тоді як для 33-річної Кардашян цей малюк буде першим.


Сестра Кім Кардашян при надії?

"Так, Хлоя і Трістан чекають дитину, і вони в цілковитому захваті. Вони не квапляться оголошувати про це на весь світ, лише кілька тижнів тому вони відчули себе досить комфортно для того, щоби розповісти про це більшості людей зі свого близького кола", - повідомив інформатор.

Нагадаємо, Хлоя раніше була заміжня за баскетболістом Ламаром Одомом, та їхній шлюб зруйнувала його пристрасть до наркотиків та походеньки наліво. Не дивно, що від нього народжувати Кардашян категорично не хотіла.

Але Хлоя продовжує постити в соцмережах фото себе з голим та пласким животом

До слова, чутки про вагітність 20-річної Кайлі Дженнер підтвердив речник її тата, тобто майбутньої бабусі малюка, Кейтлін Дженнер, пише The Sun.

Відповідаючи на запитання, чи повідомила Кайлі татові новину особисто, представник Кейтлін відповів, що так, це сталося деякий час тому.

Зі слів джерела, наближеного до зіркової родини, народжуватимуть Кайлі та Хлоя приблизно в один час, і вони дуже цьому раді.

"Вони дивляться на це як на те, що об'єднає їх як сестер. Вони абсолютно не планували завагітніти одночасно, але дуже щасливі, що так сталося", - додав інформатор.

Нагадаємо, найстарша з сестер Кардашян, Кортні має трьох дітей. У Кім їх поки що двоє, а в Роба Кардашяна є донька від сексі-моделі Блек Чайни.

Фото з Instagram Хлої Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів