Де відпочити в Карпатах: порівняння популярних курортів

29 вересня 2017, 15:00

Мальовнича краса гірських Карпатських вершин в поєднанні з безкрайніми ландшафтами, магією звучання гуцульських трембіт, оп’яняючою чистотою повітря, унікальними кулінарними смаколиками та містичними легендами зачаровують серця мільйонів мандрівників з різноманітних куточків планети.

По праву одним із найвідоміших курортів Західної України вважається Буковель. Насолодитися відпочинком тут зможуть як любителі лиж та сноубордів, так і підкорювачі гірських вершин та дослідники звивистих стежок з туристичними рюкзаками за плечима влітку! Високо розвинута інфраструктура, гарний сервіс, СПА-центри, атмосферні ресторани зі смачними стравами закарпатської кухні та розважальні програми роблять відпочинок у готелях Буковеля улюбленим навіть для найвимогливіших туристів.

Лише 30 кілометрів від Буковелі розташувалась надзвичайно колоритне та живописне містечко – Яремче. Гірські ріки, мальовничі вершини, низькі ціни на відпочинок 250-400 грн/добу та неповторні краєвиди разом з атмосферними закарпатськими традиціями заполонять та зачарують Вашу душу під ніжні звуки гуцульських мелодій. І навіть, якщо Ви впевненні, що емоції, фотокартки та враження від відвідин Яремче ніколи Вас не залишать, обов’язково відвідайте місцевий сувенірний ринок та оберіть традиційний виріб на згадку.

Втомились від шаленого ритму міста та робочих буднів і мрієте поринути в атмосферу спокою та тиші хоч на декілька днів? Швидше бронюйте квитки у невеличке селище у Львівській області – Славське! Тим більше сюди надзвичайно зручно їхати потягом. Декілька один в дорозі, 150-400 грн за добу і Ви вже насолоджуєтесь прогулянками серед мальовничих лісів, насолоджуєтесь гірськими вершинами, затишком та наповнюєте легені кришталево чистим повітрям!


Якщо Ви бажаєте не лише споглядати красу природи Закарпаття, а й покращити здоров’я і набратись сил, радимо відвідати бальнеологічний курорт Поляна, що знаходиться лише в 10 км від Сваляви. Широке різноманіття оздоровчих процедур, лікувальних СПА, санаторіїв та масажів в сукупності зі свіжим повітрям, сосновими лісами та приємною атмосферою не лише подарують заряд сил та бадьорості, а й приємні емоції! Більше того, ціни на відпочинок досить низькі і сягають лише 200-250 грн за добу проживання.

Обожнюєте катання на лижах, проте лише пізнаєте мистецтво покорення гірськолижних трас? Обирайте проживання в котеджах у Мигово! Зручне місце розташування, унікальні природні умови, лижний сезон з грудня по квітень та приємні ціни зроблять відпочинок надзвичайно приємним та комфортним.

Відкрийте для себе неймовірну красу Український Карпат, насолодіться чарівною атмосферою та відчуйте чому так багато мандрівників повертаються до Карпат знову та знову!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів