Сандра Буллок стане мамою втретє й вийде заміж?

5 жовтня 2017, 10:55

Подейкують, у житті оскарносної американської акторки Сандри Буллок незабаром стануться одразу дві щасливі та грандіозні події.

53-річна зірка, котра вже виховує двох прийомних дітлахів, 7-річного Луї та 3-річну Лайлу, збирається вдочерити ще одну дівчинку. А потім Сандра офіційно оформить стосунки зі своїм бойфрендом, фотографом Брайаном Рендаллом.

Про це пише Ace Showbiz iз посиланням на OK!.

"Час для цього слушний, як ніколи. Сенді перебуває в тій точці свого життя, коли все складається. Кажуть, що нині вони тихенько закінчують паперову частину процессу вдочеріння, і чекають, що до (різдвяних) свят зможуть забрати додому маленьку дівчинку", - засвідчив інформатор.


Буллок стане багатодітною мамою та дружиною?

"Друзі кажуть, що Сандра дуже хотіла всиновити ще, і кажуть, що Брайан повністю її підтримав. До того ж, Луї та Лайла весь час питають, коли в них буде брат або сестра", - додав співрозмовник видання.

Буллок дуже подобається, як Рендалл ладнає з її сином та донькою, і вона називає його "приборкувачем малюків", розказало джерело.

Більше того, Брайанові вдалося переконати Сандру, в котрої після попереднього невдалого шлюбу, були великі проблем из довірою до чоловіків, що він її не розчарує. І актриса згодилася вийти за нього.

Весілля пара зіграє навесні. Дуже скромне святкування пройде в маєтку Буллок у Вайомінгу, і "Сенді нізащо не витратить більше 5 тисяч доларів на їжу, вино і квіти", зазначив інсайдер. Планується барбекю і музика в стилі кантрі.

Нагадаємо, кілька років тому Сандра Буллок казала, що буде не проти, якщо доля подарує їй п’ятьох дітей.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів