Пінк розповіла, як жонглює сім'єю і роботою

5 жовтня 2017, 14:21

Американська співачка Пінк розповіла, як їй вдається суміщати роботу і материнство.

38-річна мама двох дітей - 6-річної доньки Віллоу і 9-місячного сина Джеймсона, зізнається, що від початку материнства жонглювати життям стало складніше.

Про це Пінк розказала у трейлері до свого нового документального фільму "On Record: P!nk - Beautiful Trauma", який презентує 13-го жовтня, пише Contact Music.

"Я підписалася на все це, коли мені було 16 років, і тепер у мене є діти, і я заміжня. Просто хочу завжди бути впевненою, що скрізь все роблю правильно. Це вже не проста головоломка - мені це дається не просто", - наголосила зірка.


Пінк встигає і дітей ростити, і пісні писати

Пінк не приховує, що баланс між роботою і сім'єю їй знайти дедалі важко.

"Запис у студії, потім ти пишеш пісні, а потім треба закінчити пісню, а хтось у Нью-Йорку, а хтось у Філадельфії. Тоді, може бути, що хор у Філадельфії, а потім ще фотосесії, відеоролики, а потім треба провести танцювальні репетиції", - перерахувала свої "буденні" справи співачка.

"А тоді ти одночасно їдеш на фестивальну екскурсію і готуєшся до туру, а це репетиції, це постановка шоу, а твоя шестирічка має їхати у табір, а твого 8-місячного сина вже час вакцинувати, а тут ще й виходить твоя платівка", - додала вона.

Нагадаємо, нещодавно Пінк показувала, як встигає готувати їжу разом з дітьми.

Хтось похвалив зірку за таку багатозадачність, але й знайшлися ті, хто розкритикував артистку за небезпечну кулінарію з нащадками.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів