Пінк про чоловіка: Часом мені хочеться штрикнути його виделкою

6 жовтня 2017, 12:19

Американська співачка Пінк розкрила секрет міцності свого шлюбу з гонщиком Кері Гартом: сміятися якомога більше.

Щоправда, зірці все одно час від часу кортить штрикнути коханого виделкою.

В цьому Пінк зізналася The Sun.

"Я намагаюся якомога більше сміятися. І в нас бувають моменти, коли, чесно, я дивлюся на нього і думаю: "Ти мені взагалі ніколи не подобався, мені в тобі нічого не подобається, ти мені ніколи не подобався і ніколи знову не сподобаєшся". Та минає п’ять хвилин, і я така: "Ти дуже гарно виглядаєш у цих джинсах", - поділилася співачка.


Пінк із чоловіком і донькою

"Я ще через два дні він круто допомагає мені і каже речі, які лише він може мені казати, бо дуже довго знає мене. А наступного дня мені хочеться штрикнути його виделкою", - зізналася Пінк.

На думку артистки, багато років бути разом із однією й тією ж людиною – це потребує великої праці, але, принаймні в їхньому з Кері випадку, воно того варте.

Як відомо, в пари є двоє спільних дітей: донька Віллоу Сейдж і син Джеймсон Мун. Як каже Пінк, щоразу, як малюк посміхається, він додає їй півроку життя.

"Він солоденький. Завдяки цьому я тримаюся, бо він дивиться на мене, висовує свого язичка і всміхається, і це додає мені шість місяців життя… Повертає мені шість місяців життя, які він одібрав, коли верещав минулої ночі", - пожартувала Пінк, додавши, що іноді ховається від своїх дітей під стіл.

Нагадаємо, нещодавно Пінк зізналася, що їй буває нелегко "жонглювати" роботою та обов’язками мами та дружини.

Фото з Instagram Пінк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів