Орландо Блум: Слава – це коли ти ніби в палаючому авті

9 жовтня 2017, 12:51

Британський актор Орландо Блум вважає славу випробуванням, яке треба проходити "красиво, легко та не втрачаючи цілісності".

У цьому зірці "Володаря перснів" допомагає щоденна медитація.

Про це він розповів журналові OK!, пише Contact Music.

"Вона (медитація) дозволяє мені задати напрямок дню. Вона допомогла мені впоратися з тим, що я несподівано перейшов у статус селебріті, цей процес трохи схожий на те, коли ти опиняєшся в палаючому авті", - зізнався Блум.


"Ви бачити таких жертв навкруг себе – 15 хвилин слави, сенсація YouTube, будь-що ще. Вони не розуміють, чого це від них вимагає. Чого ти хочеш – так це навчитися, як чепуритися і вибиратися з цього палаючого авта красиво, легко та не втрачаючи своєї цілісності", - додав він.

Орландо Блум медитує щодня

Свій нинішній вік 40-річний Орландо вважає прекрасною порою життя.

"Мудрість, що приходить із роками, і ти знаходиш радість у простих задоволеннях. У мене є дитина, є кілька шрамів, трохи прожитого позаду мене, я з нетерпінням чекаю нового розділу, щоби стати чоловіком, яким маю бути", - поділився актор.

Блум дуже задоволений, що нарешті завів собі Facebook та Instagram.

"Я вважаю, що це прекрасний спосіб підтримувати зв'язок із моїми фанами. А я уникав цього багато років. Twitter-акаунту в мене нема, але торік я зареєструвався і в Facebook", - сказав він.

Нагадаємо, подейкують, Орландо Блум та Кеті Перрі нещодавно знову зійшлися й намагаються наново відбудувати свої стосунки. Подейкують, причиною розриву пари було небажання актора знову зв'язувати себе шлюбом.

Фото з Instagram Блума

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів