Меріл Стріп про продюсера, звинуваченого в домаганнях: Цьому нема вибачень

9 жовтня 2017, 18:26

Американська актриса Меріл Стріп нарешті порушила "гучну мовчанку" та прокоментувала скандал навколо продюсера Гарві Вайнштейна, з яким вона неодноразово працювала і якого навіть називала "богом".

Кінодіва заприсяглася, що не знала про сексуальні домагання, які він чинив. І заявила, що виправдань таким вчинкам нема.

Стріп зробила заяву для The Huffington Post.

"…Безстрашні жінки, котрі голосно викривають такий аб'юз – наші героїні", - запевнила актриса.


Стріп знялася в таких фільмах Вайнштейна, як "Серпень: Графство Осейдж" та "Залізна леді"

"Та одну річ варто прояснити. Не всі про це знали. Гарві шалено віддавався роботі, був жорстким, але шанобливим щодо мене в наших робочих стосунках і щодо багатьох інших, із ким працював як професіонал. Я не знала про ті його вчинки: не знала про його фінансові угоди з акторками та колегами, не знала нічого про зустрічі в його готельному номері, про його ванну та про інші неприпустимі, насильницькі дії", - підкреслила Меріл.

Зі слів Стріп, якби про те, що Вайнштейн домагається жінок, котрі від нього залежать по роботі, дійсно знали всі, ця тема не лишалася б поза увагою ЗМІ кілька десятиріч.

"Такій поведінці нема виправдань, але зловживання владою – річ дуже відома", - додала зірка, висловивши сподівання, що відважні голоси, що говорять про такі випадки, та "пильні медіа" врешті зможуть змінити правила цієї гри.

Нагадаємо, однією з тих жінок, хто заявив, що був жертвою домагань із боку Гарві Вайнштейна, стала актриса Ешлі Джадд. Її підтримала Роуз МакГовен, обурившись "оглушливим мовчанням" інших голлівудських зірок, котрі працювали з цим продюсером.

Як відомо, торік сама Роуз розповіла про те, що її свого часу зґвалтував впливовий кінобос, та не називала його прізвища.

Фото з Instagram


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів