Донна Каран обурила заявою про "жінок, що самі напрошуються" на домагання

10 жовтня 2017, 10:40

Американський модельєр Донна Каран виявилася чи не єдиною, хто став на захист Гарві Вайнштейна в скандалі зі звинуваченнями відомого продюсера в сексуальних домаганнях.

Вона збурила ЗМІ та мережу заявою проте, що, може, жінки самі напрошуються на подібні неприємності тим, як вони одягаються.

Згодом 69-річна Каран заявила, що її слова були вирвані з контексту та перепросила всіх, кого образила. Та видання The Daily Mail має відеозапис розмови з модельєром, із якого зрозуміло, що казала вона саме про цей випадок.

"Я не думаю, що річ тут лише в Гарві Вайнштейні. Не думаю, що ми розглядаємо лише його. Гадаю, ми зараз дивимося на світ значно глибше. Так, зараз на нього дивляться як на символ, не обов’язково саме на нього. Я знаю його дружину, я вважаю їх прекрасними людьми. Гарві створив прекрасні фільми. Думаю, ми маємо подивитися на наш світ, на те, що ми хочемо сказати, і як ми це хочемо сказати", - поділилася Каран.

 Донна Каран справді вважає, що жінка іноді сама напрошується на сексуальні домагання?

"Сьогодні ти дивишся на весь світ і на те, як жінки вдягаються і чого вони просять, просто представляючи себе таким чином. Чого вони просять? Неприємностей", - сама собі відповіла модельєр.

На думку Каран, сучасні батьки мають давати дітям правильні настанови щодо того, як їм вдягатися, як танцювати і "як багато показувати". І сучасним жінкам, котрим у багатьох країнах досі "тяжко живеться", варто "подивитися на себе".

"Дуже складно бачити це в нашій країні, але, разом із цим, як ми себе проявляємо? Як ми представляємо себе як жінок? Чого ми просимо? Ми просимо цього, представляючи всю нашу чуттєвість та сексуальність?", - зазначила вона.

Заява Каран, котра згодом поспішила наголосити, що засуджує харасмент, уже викликала великий резонанс.

"Донно Каран – ви жахлива людина. Пособництво та підбурювання – це моральний злочин. Ви – бруд на красивій сукні", - емоційно написала в Twitter актриса Роуз МакГовен, котра була однією з жертв продюсера.

"Скільки 17-річок ви одягли так, що вони, за вашими словами, "напрошуються на це"?, - написав у соцмережі американський телеведучий та шеф-кухар Ентоні Бурден, тегнувши DKNY і додавши промовисте фото з однієї з рекламних кампаній бренду.

Нагадаємо, Гарві Вайнштейн має намір позиватися до видання, котре надрукувало скандальний матеріал про нього.

Фото з Instagram 

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали