Клуні, Лоуренс, Денч і Вінслет засудили продюсера, що домагався жінок

10 жовтня 2017, 14:12

Дедалі більше зірок, котрі працювали з відомим голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном, виступають із заявами, в яких палко засуджують харасмент.

Джордж Клуні зізнався, що до нього доходили чутки про те, що "деякі актриси спали з Гарві, щоби отримати роль". Та сексуальні домагання – це "геть інший рівень".

Зі слів актора, тому, що коїв Вайнштейн, немає виправдань, і він дуже співчуває жертвам. Особливо Джорджа обурив інцидент із тележурналісткою Лорен Сіван, котру продюсер змусив спостерігати, як він мастурбує.

"Це не просто поголос про те, що Гарві клеївся до якоїсь жінки, це обурливо на багатьох рівнях, бо мало бути чимало людей, що брали участь у приховуванні цього всього", - наголосив Клуні в розмові з The Daily Beast.


Джордж Клуні обурений

"У цьому є дещо добре.. тепер жертви почуватимуться безпечніше, коли розказуватимуть свої історії, не відчуватимуть страху, що втратять роботу, треба, щоби їм вірили, це дуже важливо", - зазначив він.

Своє співчуття та підтримку постраждалим висловила й Джуді Денч, запевнивши, що гадки не мала про ці вчинки Вайнштейна, з яким працює вже 20 років.

"Величезний респект Ешлі Джадд і всім жінкам, котрі порушили мовчання для статті про Гарві Вайнштейна. Хоробро", - написала в своєму Twitter Сюзан Сарандон.

"Заговорити про сексуальне насильство і примус – це страшно, і роблячи це, жінки нічого не виграють особисто. Але завдяки їхній хоробрості ми рухаємося вперед як культура, і я їм дякую. Я з вами, Ешлі Джадд, Роуз МакГовен та інші", - заявила Джуліанна Мур.

Дженніфер Лоуренс сказала Variety, що вона особисто не відчувала жодного неправильного ставлення з боку продюсера, і її дуже засмутили ці новини.

Лоуренс висловила своє співчуття жертвам

"Подібний аб'юз не має виправдань, це страшенно засмучує. Душею я з усіма жінками, що постраждали від цих грубих дій", - зазначила вона.

"Те, як вчинив Гарві Вайнштейн із цими вразливими, талановитими молодими жінками – у жодному, жодному разі не повинно вважатися прийнятним чи буденним на жодній роботі… Я так серджуся. Не повинно бути толерантності до такого принизливого, підлого поводження з жінками на жодній роботі, ніде в світі", - обурилася Кейт Вінслет, пише The Daily Mail.

До слова, підписники Гвінет Пелтроу взлися соромити актрису за те, що вона досі не висловила своєї позиції щодо скандалу з творцем "Закоханого Шекспіра". Зокрема інтернет-користувачів обурило красиве фото гір, яке натомість запостила зірка в своєму Instagram.

"Як щодо Гарві Вайнштейна? Нічого сказати? Для того, хто завжди використовує фемінізм для того, щоби продавати лайно, ти дуже мовчазна", - дорікають їй коментарях, пише видання.

"Ти, котрій завжди є що сказати, зараз мовчиш?.. Подумай про всіх жінок, які стоять у суді, вказуючи на своїх ґвалтівників, які не мають за собою грошей та влади, які маєш ти, але все одно їм вистачає хоробрості говорити, щоб більше ніхто не став жертвою. А ти все мовчиш. Позорисько", - пишуть Пелтроу.

Нагадаємо, заяву з приводу скандалу з продюсером раніше вже зробила Меріл Стріп.

Фото з соцмереж


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів