Лоліта розповіла про свої "перші шлюбні ночі"

11 жовтня 2017, 11:49

Російська співачка Лоліта вважає, що перш ніж виходити заміж - треба пожити з чоловіком.

А ще артистка, котра заміжня вже вп'яте, розповіла про відсутність досвіду першої шлюбної ночі, пише "Комсомольская правда".

"Перша шлюбна ніч? У нас з Дімою (нинішній чоловік співачки) її не було. На весіллях усі так добре гуляють, що головне - дійти до ліжка", - пожартувала Лоліта.

"У мене було кілька шлюбів. І наскільки я пам'ятаю, першої шлюбної ночі не було ніколи. Все відбувалося до того", - додала вона.


Мілявська, яка в 2011-му році вийшла заміж за молодшого на 11 років за себе спортсмена Дмитра Іванова, радить спробувати інтим з чоловіком до того, як розписуватися.

"І я все-таки, якщо чесно, прихильник спробувати все до першої шлюбної ночі. А раптом тобі в першу шлюбну ніч не сподобається... І пожити треба разом до того. А то потім з'ясується, що твоя друга половина навіть яєчню приготувати не може. А це для багатьох важливіше за першу шлюбну ніч", - упевнена Лоліта.

Лоліта порадила дошлюбний секс

"Романтизм до реального життя не має ніякого відношення. Романтики багато, а потім все закінчується розлученням і поділом майна", - додала артистка.

Нагадаємо, у 53-річної Лоліти за плечима п'ять шлюбів. Першим її чоловіком був Олександр Бєляєв, з яким співачка прожила рік.

У 1986-му вона вийшла заміж за Віталія Мілявського. Лоліта запевняє, що цей шлюб був фіктивним.

Третім обранцем артистки став шоумен Олександр Цекало. Подружжя прожило разом 12 років - до 1999-го.

Учетверте Лоліта вискочила заміж за бізнесмена Олександра Зарубіна в 2004-му році. Та через п'ять років парочка розлучилася.

Фото Instagram Лоліти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів