Зірці "Гри престолів" пригадали жарт про зґвалтування

13 жовтня 2017, 10:20

Американський актор Джейсон Момоа опинився в центрі скандалу – через невдалий жарт, який він собі дозволив аж у 2011-му році.

Нині, коли після викриття продюсера Гарві Вайнштейна тема харасменту та сексуальних домагань постала у Голлівуді дуже гостро, відеозапис, на якому зірка "Гри престолів" "гуморить" про зґвалтування, обурив соцмережі.

 "Кхала Дрого" розкритикували за жарт кількарічної давнини

"Що стосується наукової фантастики та фентезі, я люблю цей жанр, бо в ньому ти можеш робити так багато речей, наприклад, видерти комусь язика з горлянки, і тобі за це нічого не буде, та ґвалтувати красивих жінок", - заявив Момоа на Comic-Con під регіт своїх колег.

На негативну реакцію соцмереж Джейсон відповів досить швидко. Він написав пост-вибачення в своєму Instagram. Актор визнав, що жарт був "позбавлений смаку", а обурення багатьох людей цілком виправдане.

"Я дуже розчарований собою через серйозність висловлювань, яких я припустився того дня. Знаю, що найщиріші вибачення не зітруть тих болючих слів. Зґвалтування та сексуальний харасмент можуть торкнутися кожного, і я на власні очі бачив, які болісні муки те спричиняє, на прикладі членів моєї родини і друзів", - написав Момоа.

"Я зробив справді позбавлений смаку коментар. Це неприйнятно і щиро та з важкістю на серці перепрошую за ті слова", - додав актор.

I APOLOGISE Aloha j

Допис, поширений Jason Momoa (@prideofgypsies) Жов 12, 2017 о 4:32 PDT

Варто додати, в соцмережах такоє гуляє версія, що старий відеозапис із Момоа навмисне вкинули в Інтернет саме зараз, щоби наперед "поховати" у прокаті стрічку "Аквамен", де знімається актор.

Нагадаємо, в картині також грає Амбер Хьорд, колишня дружина Джонні Деппа та колишня дівчина Ілона Маска. Подейкують, на зйомках вона закрутила роман із дублером Момоа.

Фото з Instagram Момоа, відео з Twitter 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів