Тарантіно про свого давнього друга Вайнштейна: Я ошелешений, моє серце розбите

13 жовтня 2017, 15:20

Актор та режисер Квентін Тарантіно, котрого з продюсером Гарві Вайнштейном поєднують не лише численні створені разом фільми, а й багаторічна дружба, вибитий із колії нещодавнім скандалом.

Він повідомив про це через Twitter–акаунт актриси Амбер Темблін, попросивши дати йому час отямитися.

"Із минулого тижня я ошелешений, і моє серце розбите через ті факти, що розкрилися, щодо Гарві Вайнштейна, мого друга впродовж 25 років. Мені потрібно кілька днів, щоби дати раду моєму болеві, емоціям, люті та спогадам, а потім я зроблю публічну заяву на цю тему", - повідомив Тарантіно.

А от Джулія Робертс зі своїм ставленням до "хижака" Вайнштейна вже визначилася. Вона приєдналася до своїх колег, котрі публічно засудили кінобоса та висловили співчуття жертвам його домагань.


Робертс назвала таку поведінку "хижацькою", пише US Magazine.

"Корупціонер, чоловік, наділений владою, використовує свій вплив, щоби кривдити жінок та ними маніпулювати. Ми вже чули ці обурливі історії, яка крають серце, безліч разів. І ось, це сталося знов", - написала Джулія.

"Я тверда у своїй надії, що ми врешті об'єднаємося як суспільство проти подібної хижацької поведінки, щоби допомогти жертвам знайти свої голоси та своє зцілення і зупинити це раз і назавжди", - закликала акторка.

Хижаком назвала Вайнштейна й британська акторка Емма Томпсон. На її думку, він аж ніяк не один такий у Голлівуді, і взагалі подібна поведінка чоловіків споконвіку була частиною жіночого світу.

"Я не думаю, що його (Вайнштейна) можна описати як "сексозалежного". Він – хижак", - зазначила вона в розмові з ВВС, пише видання.

Один за одним зірки, що працювали з Вайнштейном, робюлять публічні заяви, засуджуючи його

Блейк Лайвлі підкреслила, що її Вайнштейн ніколи не займав, і до неї не доходило подібних історій. Зі слів актриси, вона "достатньо вірить у гуманність", щоби сподіватися, що якби такі чутки ходили, це не могло б тривати так довго.

"Це трапляється з жінками всюди, весь час, і жінка навіть не думає про те, що це справжній напад. Зі мною багато такого траплялося, то коли я приміряла сукню на випускний у магазині, то коли режиссер поводився неналежним чином, то хлопець на вулиці, коли ти не розмірковуєш: "Ну, це насправді не був сексуальний напад – мене просто вхопили за дупу", - поділилася Блейк.

"Важливо, що жінки зараз відчувають лють. Важливо, що є резонанс. Важливо, що ми не терпимо і не фокусуємося на двох, трьох чи чотирьох таких історіях, важливо, що ми фокусуємося на людяності в цілому і кажемо: "Це неприйнятно", - наголосила Лайвлі.

Райан Гослінг теж зробив заяву щодо Вайншейна, зізнавщись, що "розчарований у самому собі" через те, що, працюючи з цим продюсером, проґавив ознаки сексуального харасменту, що коївся на кіностудії.

До слова, серед жертв Гарві Вайнштейна, котрі наважилися про це розказати, хай і через багато років, не лише жінки. Актор та колишній спортсмен Террі Крюс зізнався, що в 2016-му році продюсер ухопив його за геніталії просто на очах у його дружини. Після того інциденту в Крюса розвинувся посттравматичний стресовий розлад, цитує актора The Guardian.

Нагадаємо, Гарві Вайнштейн, від якого після початку скандалу пішла дружина, вирушив до дорогого реабілітаційного закладу в Аризоні, де його лікуватимуть від секс-залежності.

Продюсер визнає, що "мав би бути кращою людиною", що інколи неправильно поводився з людьми, з якими працював, і перепрошує. Проте звинувачення в зґвалтуваннях категорично відкидає і готовий судитися з журналістами.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів