Пінк по року не кохалася з чоловіком та боїться за самооцінку дітей

13 жовтня 2017, 17:36

Американська співачка Пінк ніколи не вдавала, що в її шлюбі з Кері Гартом не буває сварок, мовчань та періодів ворожнечі.

Нещодавно вона зізналася, що іноді їй кортить штрикнути коханого виделкою, а тепер заявила, що було таке, що вони на цілий рік припиняли сексуальні стосунки.

Про це пише The Guardian.

"Бувають моменти, коли я дивлюся на нього, і він найбільш вдумливий, логічний, постійний… він ніби скеля. Він – хороший чоловік. Хороший тато. Він – саме такий тато, яким, я думала, він буде, і ще більше", - поділилася Пінк.


"А потім гляну я на нього і думаю собі: "Ти мені ніколи не подобався. Мені ніщо в тобі не подобається. В нас нема нічого спільного. Мені не подобається нічого з того лайна, яке подобається тобі. Бачити тебе більше не хочу. Два тижні по тому, люди, все добре. А потім ви переживаєте часи, коли в вас рік нема сексу. Це смерть ліжка? Це кінець? Чи я його хочу? Чи хоче мене він?.. Моногамія – це робота! Але ти робиш цю роботу, і знову все добре", - додала співачка.

У Кері та Пінк секс іноді пропадав на цілий рік

Як відомо, в Пінк і Кері є 6-річна донька Віллоу та 9-місячний син Джеймсон. Артистка зізналася: найбільший її страх – що в її дітей буде занизька самооцінка.

Про це вона говорила на прем’єрі документального фільму про себе On the Record: Pink: Beautiful Trauma, пише US Magazine.

"Через те, через що я сама пройшла, будучи дівчинкою, будучи дитиною та будучи трохи інакшою, ніж інші, мій найбільший страх – це самооцінка моїх дітей", - сказала 38-річна Пінк.

"Бо в мене її не було взагалі, і я ставилася до себе дуже погано. Я не очікувала, що інші люди ставитимуться до мене з повагою, не вимагала її, не мала кордонів і роздавала свою силу знову, знову й знову", - пригадала вона.

Зі слів співачки, коли вона врешті навчилася любити себе та вимагати, щоби її поважали, це стало для неї важливим життєвим уроком.

"Я дивлюся на мою 6-річку і думаю: "Я просто хочу передати тобі все лайно, яке я вже знаю." Але не можна позичити чиїсь знання, їх треба отримати самому. Я це теж знаю. Це паскудство, коли ти – мама. Я не хочу, щоби мої діти заробляли знання самі, просто хочу, щоби ковтали мої", - зізналася Пінк.

Нагадаємо, Пінк свого часу говорила, що лише завдяки тому, що її батько "вибивав із неї лайно", вона взагалі дожила до дорослого віку. Таку дитину, якою вона була, співачка у 8 років вигнала б із хати.

Фото з Instagram Пінк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів