Єва Грін звинуватила Вайнштейна у сексуальних домаганнях

15 жовтня 2017, 10:49

Ім'я голлівудської актриси Єви Грін додалося до довгого списку зірок, яких домагався скандальний кінопродюсер Гарві Вайнштейн.

37-річна акторка публічно зізналася, що їй довелося фактично тікати від Вайнштейна, коли він чіплявся до неї під час ділової зустрічі в Парижі, пише People.

Грін звинуватила продюсера у домаганнях після того, як про це напередодні розповіла її мама Марлен на радіостанції "Europe 1".

"Моя донька Єва була жертвою цієї жахливої людини", - сказала 76-річна жінка, додавши, що виступає від імені доньки.


"У той час я була шокована, налаштована на скандал, я хотіла щось зробити, але моя дочка сказала: "У жодному разі ні! Ти не знаєш на яке зло він здатен", - пригадує мама Єви.

Грін ще одна з актрис, котру домагався Вайнштейн

Сама Грін зауважила, що вже не може мовчати після того, як почула зізнання колег, яких так само домагався Вайнштейн:

"Я хочу пояснити коментарі, зроблені моєю мамою в нещодавньому інтерв'ю щодо Гарві Вайнштейна. Я побачилася з ним на ділової зустрічі в Парижі, де він поводився невідповідно, і мені довелося його відштовхнути. Я пішла, не допустивши чогось далі, але те, що сталося шокувало й обурило мене".

"Я не говорила про це раніше, тому що хотіла зберегти свою конфіденційність, але я розумію, що це важливо зробити, почувши про інших жінок-жертв", - додала актриса.

Ешлі Грін стала однією з десятків жінок, які порушили мовчання й розповіли світові про сексуальні домагання з боку Вайнштейна. Зокрема, серед його жертв виявилися Гвінет Пелтроу, Анджеліна Джолі, Ешлі Джад тощо.

"Я віддаю шану мужності жінок, які виступили. Ми повинні визнати, що така поведінка існує скрізь і не є унікальною для індустрії розваг. Експлуатація влади є повсюдною. Така поведінка є неприйнятною і потребує викорінення", - наголосила Грін.

Нагадаємо, Гарві Вайнштейн, від якого після початку скандалу пішла дружина, вирушив до дорогого реабілітаційного закладу в Аризоні, де його лікуватимуть від секс-залежності.

Колеги й друзі продюсера шоковані тим, що довідалися про нього.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів