Помер зірка "Дня радіо" Дмитро Мар'янов

16 жовтня 2017, 09:53

Радянський та російський актор Дмитро Мар'янов раптово помер у віці 47 років. Попередньо причиною смерті називають відрив тромбу.

Про це повідомляє "Лента.ру", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

 Дмитро Мар'янов помер на 48-му році життя

Мар'янову стало зле, коли він автом вертався в Москву з дачі. Він знепритомнів. Друзі, котрі перебували з ним у машині, зупинилися на посту державтоінспекції, а потім у супроводі поліції поїхали до лікарні міста Лобня.

На місці вони передали актора лікарям, котрі констатували смерть близько 19:30 за московським часом.

Глядачі знають Дмитра Мар'янова за такими фільмами, як "Вище райдуги", "Дорога Олена Сергіївна", "Графиня де Монсоро", "День радіо".

У 2015-му році Мар'янов одружився втретє. Від дружини Ксенії він має доньку Анфісу, а ще старшого сина від першого шлюбу.

Свій жаль із приводу смерті актора висловлюють у соцмережах його друзі, знайомі та колеги.

Чёрт!! Ну почему???!! Я Дура не успела прочесть в ленте прямого эфира, что умер Дима Марьянов!!! Я даже представить не могла, что речь о Нём!!! Сколько Света, Искренности и Таланта! Обаяния за десятерых!! Господи, почему у скорой сегодня было много вызовов???! .. Это только в нашей стране так могут ответить на вызов ??!Или ещё есть такая «медицина» где-то??! Соболезнования родным и близким! Нам, Поклонникам, невыносимо горько! Рано!!

Допис, поширений Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya) Жов 15, 2017 о 1:42 PDT

ДИМКА ЛЕТИ!!!

Допис, поширений ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Пресняков Владимир (@presnyakovvladimir) Жов 15, 2017 о 2:24 PDT

Фото і відео з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів