У Кардашян та гладкого Веста зник секс?

17 жовтня 2017, 18:04

Подейкують, американська зіркова пара, Каньє Вест та Кім Кардашян нині переживають на найкращі часи. Подружжя вже кілька місяців живе без сексу.

Причина – зайві кіло, які набрав репер. Він комплексує й відмовляється лягати з жінкою в ліжко.

Про це дізналося видання Radar Online.

"Каньє в цьому році набрав 30 фунтів (13,6 кіло). Він ненавидить те, як виглядає. Настільки, що  він не бажає займатися сексом", - засвідчило джерело.

 Кім та Каньє перестали займатися сексом?

"Кім не розказує, як давно це триває, але з виразу її обличчя можна судити, що минули місяці, відколи вони кохалися", - повідомив інформатор.

Каньє перебуває в депресії через зайву вагу і через переживання, знов-таки, дуже переїдає.

"Коли Кім звинувачували у тім, що в неї жирна дупа, вона сумлінно тренувалася та зігнала зайве. Каньє ж такий чутливий, він просто відгорожується", - зазначив співрозмовник видання.

Те, що її чоловік поводиться мов ганчірка й не бажає зайнятися своїм тілом, ображає та принижує саму Кардашян. Адже зовнішність завжди була для репера дуже важливою, і варто було дружині погладшати на кілька кіло, він не соромився їй на це вказувати.

Нагадаємо, товстенького Веста вже висміюють у мережі. Кажуть, нарешті його тіло за розмірами зрівнялося з его.

Як відомо, останній рік був непростим для артиста. В листопаді 2016-го він потрапив до лікарні з гострим психозом, а потім лікувався в реабілітаційному закладі.

Скріншот із Radar Online

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів