Вірш про Путіна, "скрєпи" та котовбивство: Шнур порадував новими творіннями

18 жовтня 2017, 16:55

Російський співак Сергій Шнуров потішив шанувальників своєї творчості новими шедеврами.

Це вірш про інтимне життя Володимира Путіна, де, звісно ж, не обійшлося без матюків, а ще відеокліп на пісню "Кандидат", який ліпше не дивитися любителям тварин: у кінці убивають котика.

У вірші Шнур розмірковує про те, як нелегко живеться Путіну, мовляв, і випити "з російським розмахом" йому зась, і хвойд до Кремля не викличеш.

Путина, конечно, жалко. Столько лет одно и то же. Нет, тобако или алко Он позволить себе может, Но немного. В кабинете Только, чтоб никто не видел. Выкурит по сигарете, С кем-нибудь, кто служит в МИДе. Или выпьет по-писят, Но без русского размаха. Камеры везде висят, Палево повсюду,нахуй! В личной жизни он степенен. Ну а как? Когда? И с кем? Не гулять ему ж, как Ленин. В женском, сука, парике. Всё не так, как у людей. Мимо рта и по усам. Ну не в Кремль же блядей Вызывать, подумай сам. Вот и ездит он по встречам. То охота, то рыбалка. То Шойгу зайдёт, то Сечин. Путина, конечно, жалко.

Допис, поширений Shnurov Sergey (@shnurovs) Жов 17, 2017 о 1:52 PDT

А в "Кандидаті" оспівуються славнозвісні російські "скрєпи". На думку Шнурова, це хабар та горілка. На них і має будуватися передвиборча програма ідеального кандидата в президенти Росії.

"Только взятка, только водка – две стальные  наши скрепы, остальные все нелепы", - ось який у пісеньки приспів.

"Якщо шкода котика, то не все людське втрачено", - зазначив Сергій у своєму Instagram, представляючи нове відео.

Нагадаємо, торік Шнур пояснив, чому не може приїхати до України: тоді вдома "заклюють".

Фото з Instagram Шнура, вiдео з YouTube 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів