Мелані Гріффіт відверто розказала про свою серйозну хворобу

20 жовтня 2017, 10:25

Американська акторка Мелані Гріффіт зізналася, що шість років тому в неї діагностували епілепсію. Напади в зірки спричиняє стрес.

Про це Гріффіт розповіла під час конференції Women’s Brain Health Initiative, організованій Шерон Стоун, пише The Hollywood Reporter.

"У мене стався великий епілептичний напад, і мене забрали до лікарні в Каннах, а потім перевезли назад на яхту. А потім стався другой напад, і я повернулася (до лікарні). Мені зробили електроенцефалограму та почали серйозно в цьому розбиратися", - розказала 60-річна Мелані.

Гріффіт і Стоун на конференції, присвячений здоров'ю жінок

Після повернення до Америки акторка отримала остаточний діагноз: епілепсія. Зі слів Гріффіт, усі напади в неї відбувалися на тлі сильного стресу. Як не дивно, розлучення з Антоніо Бандерасом у 2014-му позитивно позначилося на її здоров'ї.


"Я розлучилася, що стало для мене справді цілющим засобом", - оголосила Мелані, викликавши сміх аудиторії.

"Уже три роки не було (нападів). Як жінки ми беремо на себе сім'ю, заводимо чоловіка, у нас є життя, діти, ми дбаємо про дім, а ще ходимо на роботу, ночами не спимо через дітей. Не думаю, що я спала в останні 35 років. Я досі не сплю, мій цикл сну повністю переср…ний", - поділилася вона.

Як відомо, Мелані з Антоніо зберегли дуже добрі стосунки. Раніше причиною їхнього розлучення після 18 років спільного життя акторка називала особисту кризу, в якій вона "застрягла".

Нагадаємо, в 57-річного Бандераса, який тепер має молоду гьорлфренд, в останній рік виникли проблеми з серцем. Акторові встановили стент.

Фото з Twitter


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів