Девід Лінч завітає до Києва

20 жовтня 2017, 11:25

Американський режисер Девід Лінч у середині листопада приїде до Києва. Він візьме участь у офіційному відкритті українського представництва всесвітнього благодійного фонду David Lynch Foundation.

Окрім цього режисер "Твін Пікс" зустрінеться зі студентами, представниками влади та ділової, творчої й політичної еліти.

Лінч буде в Києві 16-18-го листопада, пише "РБК".

Девід Лінч приїде до Києва

Організація David Lynch Foundation була заснована режисером у 2005-му році заради фінансування викладання трансцендентальній медитації в навчальних закладах. Згодом фонд значно розширив сферу своєї діяльності, допомагаючи таким групам ризику, як ветерани війн, біженці, жертви домашнього насильства, безпритульні, ув’язнені.


До слова, з фондом співпрацюють такі зірки, як Джейн Фонда й Ліна Данем. Як розказувала свого часу Ліна, вона практикує трансцендентальну медитацію з 9 років, відколи в неї було діагностовано обсесивно-компульсивний розлад.

Як пише The Huffington Post, цей метод допомагає вже не першому поколінню жінок у родині Данем. Відомо також, що трансцендентальною медитацією захоплювалися учасники The Beatles, Опра Вінфрі, Еллен ДеДженерес.

Як відомо, Девід Лінч уже був у Києві в 2009-му. Тоді він порівняв Україну з деревом, що засихає.

Фото з Twitter Лінча

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів