Джим Керрі звинуватив покійну екс-подругу в брехні та спробі шантажу

21 жовтня 2017, 10:59

Американський актор Джим Керрі, котрий уже понад рік воює по судах із близькими своєї колишньої дівчини, котра вчинила самогубство в 2015-му році, пішов у наступ.

Він стверджує, що небіжчиця, Катріона Вайт, мала венеричні захворювання ще до зустрічі з ним. Актор заявляє, що дівчина підробила результати аналізів, щоби отримати змогу шантажувати його.

Про це пише People.

Адвокати Керрі тепер наполягають на тім, що "чисті" результати аналізів Вайт від 2013-го року, що фігурують у справі, насправді не її. Мовляв, Катріона використала медичний файл свого друга, змінивши його під себе. Будучи в змові зі своїм адвокатом, вона мала намір витягти з Керрі грошей.


Представники актора посилаються на листування, котре буцімто відбувалося між Катріоною та цим її другом. Вона просила передати їй результати його аналізів, на що він відказав, що не певен, чи є там щось, що їй допоможе.

Джим Керрі висунув серйозні звинувачення проти покійної Катріони Вайт

Після того ж, як Катріони не стало, "іще раз відкусити від цього яблука" вирішили її чоловік та мати, котра насправді була для своєї доньки чужою та "емоційним аб'юзером". Саме для цього, наполягають юристи актора, вони й подали проти нього позов.

"Уся ця справа базується на припущенні, що Вайт заразилася венеричними хворобами від Керрі, і була цим настільки пригнічена, що пізніше того ж року вчинила самогубство", - підкреслюють адвокати Керрі.

Юрист матері Вайт, Бріджит Світмен уже назвав це "відвертою брехнею", до якої Керрі вдається "у відчайдушній спробі себе врятувати".

Нагадаємо, через два роки після смерті Катріони Вайт був оприлюднений її лист, у якому вона звинувачує Джима Керрі в психологічному насильстві, а ще в тому, що він заразив її венеричними хворобами та підсадив на наркотики.

Як відомо, рецептурні ліки, за допомогою яких Вайт себе убила, належали Керрі. Проте актор запевняє, що вона взяла їх без дозволу.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів