Бейонсе, Кардашян і Трампа визнали найвпливовішими в соцмедіа

21 жовтня 2017, 11:45

Завдяки соцмедіа артисти, реаліті-зірки та політики мають змогу напряму спілкуватися зі своїми шанувальниками, піднімають важливі теми, використовуючи Twitter чи Facebook, а інколи й будують прибутковий бізнес.

Хто з нинішніх селебрітіз є найвпливовішими в Інтернеті, спробувало з'ясувати видання US Magazine.

Співачка Бейонсе є п’ятою за кількістю фолловерів у Instagram, і дві саме її фотографії утримують пальму першості з кількості вподобань. Нагадаємо, це світлина, якою вона оголосила про свою вагітність двійнею в лютому 2017-го, і, власне, її фото з крихітними сином і дочкою, котре вона запостила в липні.

Бейонсе має два Instagram-рекорди

Співачка Аріана Гранде – друга за кількістю підписників у Instagram, а встановити рекорд у Twitter, на жаль, їй вдалося завдяки трагічній події – теракту на її концерті в Манчестері в травні 2017-го. Відчайдушний твіт Аріани, який вона написала через кілька годин після цього, ретвітнули понад мільйон разів і понад 2,6 мільйона разів уподобали.


Одним зі здобутків моделі і телеведучої Кріссі Тейген в соцмережах є те, що її, завзятого і палкого свого критика, заблокував Дональд Трамп. Іще вона відверто говорить на теми психічного здоров'я, а в Instagram тішить підписників, яких у неї понад 14 мільйонів, смачними рецептами та фото чарівної донечки Луни.

Кар'єра співака Джастіна Бібера, власне, з соцмедіа й почалася. Його "відкрили" на YouTube, де кавери в його виконанні розміщувала мама. Нині в парубка 102 мільйони підписників у Twitter і 92 – в Instagram.

Джастін Бібера "породили" соцмедіа

Селена Гомес нині утримує позицію власниці найбільшої кількості фолловерів у Instagram – понад 128 мільйонів. Нагадаємо, за підрахунками експертів, авторитет артистки в соцмедіа настільки великий, що за рекламу того чи іншого продукту вона сміливо може брати по 550 тисяч доларів за пост.

Також до списку найвпливовіших людей в Інтернеті видання зарахувало Дональда Трампа, котрий є "одним із найактивніших президентів у соцмедіа". Його твіти нерідко спричиняють бурю в мережі (згадаймо хоча б мем про "Covfefe").

Досі жоден президент США стільки не писав у Twitter, скільки пише Трамп

Неабиякий вплив, звісно ж, мають Кім Кардашян та її молодші сестри, Кендалл і Кайлі Дженнер, а ще Тейлор Свіфт, Еллен ДеДженерес, Кеті Перрі, Барак Обама й Ріанна.

Також видання радить звернути увагу на молодий корейський бойзбенд BTS, котрий цього року виборов відзнаку Top Social Artist на Billboard Music Awards. Парубки обскакали при цьому і Бібера, і Гомес, і Гранде, а все завдяки своїм відданим фанам, котрі твітнули хештег #BTSBBMAS понад 300 мільйонів разів.

Нагадаємо, до найкраще монетизованих акаунтів у соцмережах експерти також зараховують Instagram Кріштіану Роналду.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів