Метт Деймон знав, що Вайнштейн домагався Гвінет Пелтроу

24 жовтня 2017, 10:42

Голлівудський актор Метт Деймон визнав, що знав про домагання з боку продюсера Гарві Вайнштейна до його колеги, актриси Гвінет Пелтроу.

За його словами, про це йому розповів Бен Аффлек, який зустрічався з Гвінет. Та сам Деймон ніколи не говорив про це із Пелтроу, пише JustJared.

Загалом, Метт не приховує, що голлівудська кінотусовка була в курсі непристойної поведінки Вайнштейна.

"Коли люди говорять "всі знали", так я знав. Я знав, що він був мудаком. Він пишався цим. Я знав, що він одержимий жінками", - зауважив актор.

"Я знав історію про Гвінет, яку він сексуально переслідував, від Бена Аффлека, тому що він зустрічався з нею після Бреда Пітта... Я ніколи не говорив з Гвінет про це. Та я знав, що вони (з Вайнштейном) прийшли до якоїсь згоди чи порозуміння", - додав Деймон.

Метт Деймон знав про домаганн Вайнштейна але мовчав

Він наголосив, що на той час Пелтроу була "першою леді Miramax". І, мовляв, Вайнштейн ставився до не з повагою. Та не уточнив, чи ця "повага" почалася до чи після домагання в готельному номері.

Нагадаємо, актриси Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу одними з перших публічно розповіли про непристойну поведінку Вайнштейна до них.

Як відомо, у 22 роки Пелтроу отримала роль у фільмі Вайнштейна "Емма". Продюсер запросив її до свого готельного номера, буцімто на робочу зустріч, та зненацька повів її до своєї спальні "для масажу". Тоді Гвінет була шокована поведінкою кінобоса й пожалілася на нього своєму тодішньому бойфренду Бреду Пітту, який став на її захист.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів