Скасовано концерти Бабкіна у трьох українських містах

24 жовтня 2017, 11:08

Попри те, що співак і музикант Сергій Бабкін таки "здався" і публічно визнав Росію країною-агресором, невдачі з його українським турне тривають.

Скасовано одразу три концерти артиста. Зокрема, Сергій так і не виступить у Черкасах, Кропивницькому та Кременчуці. А провину за це Бабкін поклав на організаторів.

"Любі друзі! Нам дуже шкода, але ми змушені повідомити про скасування концертів в Черкасах, Кропивницькому та Кременчуці з вини організатора", - написав музикант у своєму Instagram.

Дорогие друзья! Нам очень жаль, но мы вынуждены сообщить об отмене концертов в Черкассах, Кропивницком и Кременчуге по вине организатора. Мы постараемся в будущем обязательно посетить вас, выбрав для работы в ваших городах более надёжных партнёров. Информация о возврате билетов в местах их приобретения. P.S. Ближайшая встреча 27 октября в Полтаве и мы будем рады увидеть не только полтавчан, приезжайте! ^_^

Публикация от Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official) Окт 23 2017 в 1:03 PDT

"Ми постараємося в майбутньому обов'язково відвідати вас, вибравши для роботи у ваших містах більш надійних партнерів", - зауважив Сергій.


Він також запросив усіх фанів на його найближчий концерт до Полтави 27-го жовтня.

Нагадаємо, нещодавно Бабкін виступив у Миколаєві, хоча й запізненням. Шоу артиста намагалися зірвати радикали, проте їм це не вдалося.

На початку жовтня радикали зірвали концерт Сергія Бабкіна у Львові, а за кілька днів потому в Дніпрі співака "дочавили" і він зі сцени визнав Росію агресором.

Фото Instagram Сергія Бабкіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів