Волочкова пригадала, як їй пропонували квартиру в обмін на секс

26 жовтня 2017, 10:19

Російська балерина і тусовщиця Анастасія Волочкова вирішила прокоментувати скандал з домаганнями голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна. Білявка запевнила, що й сама неодноразово була жертвою домагань. Звісно, не з боку Гарві.

Але Настя запевняє, що чіплялися до неї не прості чоловіки, а впливові й багаті.

"У мене були випадки, коли я стикалася з домаганням впливових чоловіків... Велика людина з Большого театру пропонувала мені кар'єру через особисті взаємини. Ставив мене перед фактом: мовляв, якщо я не буду з ним, то залишуся без зарплати", - розповіла балерина "Комсомольской правде".

Волочкова запевняє, що відмовила чоловіку, а він їй за це мстився.


Волочкова теж пригадала, що її домагалися

"Та скільки всього такого було! Один чиновник з мерії минулого скликання (чоловік похилого віку) пропонував квартиру в обмін на мою прихильність. Закрив двері кабінету зсередини і нахабно домагався. Я йому сказала на це: "Знаєте що, ви мене краще познайомте зі своїм сином або онуком!" Пройшли роки, і я абсолютно не шкодую про свої слова", - додала вона.

Анастасія зауважила, що в світі мистецтва не все вирішується через ліжко: "Це кожен для себе сам вирішує. Я нікого не хочу засуджувати".

Щоправда, тим дівчатам, котрі не згодні будувати кар'єру через ліжко й були жертвами домагань, Волочкова радить іти одразу до суду із заявами на кривдників.

Нагадаємо, після Вайнштейна у сексуальних домаганнях звинуватили низку знаменитих чоловіків. Зокрема, актора Стівена Сігала та екс-президента США Джордж Буша-старшого.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів