Меган Маркл завагітніла від принца Гаррі?

26 жовтня 2017, 15:20

Подейкують, британський принц Гаррі та його дівчина, актриса Меган Маркл, котрі ще навіть не оголосили про свої заручини, мають для світу ще грандіознішу новину.

36-річна зірка "Форс-мажорів" вагітна, і вже на четвертому місяці.

Принаймні так стверджує журнал OK!, пише Ace Showbiz.

"М'яко кажучи, це неочікувано – позашлюбна дитина ризикує спричинити скандал у королівській родині – але Гаррі та Меган прагнуть створити разом сім'ю. Чим швидше, тим краще", - розказав інформатор.


Зі слів джерела, Гаррі щасливий і вже розповів про своє майбутнє батьківство бабусі Єлизаветі. Не можна сказати, щоби королева від новини прийшла в захват.

"Вона буцімто не церемонилася і сказала їм, що це "найневдаліша ситуація." Але що вона завжди їх підтримає", - засвідчив співрозмовник видання.

У Гаррі з Меган буде дитинка?

Тож тепер Її Величність консультуватиметься зі своїми радниками, як діяти в цій непростій ситуації, і як бути з весіллям Меган та Гаррі.

Причому все дуже непросто, адже такі події, як заручини та весілля принца, мають заздалегідь вписуватися в і без того щільний розклад королівської родини, каже журналіст Кейт Ніколл, котра спеціалізується на освітленні життя палацу.

"Герцогиня (Кейт) має до дати весілля вже повернути свою фігуру (після третіх пологів), а принц Вільям, котрий, ми припускаємо, буде дружбою, мусить бути вільним, а не думати про те, що йому треба мчати до лікарні", - пояснила Ніколл.

На її думку, враховуючи, що третій малюк Вільяма та Кейт народиться в квітні, весілля Гаррі з Меган може відбутися десь улітку, не раніше.

Перебратися до Кенсингтонського палацу Маркл має намір, коли завершаться зйомки сьомого сезону "Форс-мажорів". Наскільки стало відомо Ніколл, дівчина Гаррі вже й так проводить там багато часу і перевезла до оселі коханого певну частку свого гардеробу.

Нагадаємо, кажуть, що Меган заради Гаррі доведеться поховати свою акторську кар’єру. А принц заради коханої, котра є наполовину афро-американкою, готовий навіть зректися титулу.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів