"Сексі-кіборг" Свіфт у новому кліпі накидала натяків на нового коханця. ВІДЕО

27 жовтня 2017, 13:44

Американська співачка Тейлор Свіфт представила свій новий кліп, у якому сама з'являється, зокрема, в образі оголеної дівчини-кіборга.

А пильні фани вже взялися розшифровувати мікро-послання, які лишила в відеоряді артистка. І вказують вони буцімто на її таємного бойфренда, актора Джо Елвіна.

Про це пише People.

Наприклад, на початку кліпу "...Ready For It?" за спиною в Тейлор на стіні написані цифри – 89 та 91. І якщо "1989" – це назва альбому Свіфт та рік її народження, то якраз у 1991-му на світ з'явився Джо.


Також у різні моменти відео на стінах можна помітити написи: "Усі очі дивляться на нас", "Ти прекрасний/а", "Досить", "Я таємно тебе кохаю".

Та це ще не все: китайські ієрогліфи, що з'являються у відео, складаються в ім'я "Джозеф". Це ж ім'я англійськими літерами – дещо розмите, але дуже схоже, теж можна побачити. А код, який набирає Тейлор – 21, тоді як день народження в Елвіна 21-го лютого.

Нагадаємо, про роман співачки та британського актора почали говорити ще навесні. Але Свіфт, навчена гірким досвідом, коли увага публіки зруйнувала її стосунки з Томом Хіддлстоном, на цей раз вирішила тримати все в секреті.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів