Кевін Спейсі зізнався у гомосексуальних стосунках

30 жовтня 2017, 09:37

58-річний американський актор Кевін Спейсі приголомшив заявою про свою нетрадиційну орієнтацію.

Він зізнався, що протягом життя мав стосунки з жінками і чоловіками. Але тепер артист обирає саме чоловіків.

Про це він написав у своєму Twitter.

На це зізнання зірка "Карткового будинку" пішов після того, як актор з серіалу "Стартрек" Ентоні Репп звинуватив його у сексуальних домаганнях, які нібито мали місце ще 1986-му році.


У 58 років Спейсі наважився оголосити, що він гей

Як повідомляє Buzzfeed News, Репп познайомився зі Спейсі, коли обидва виступали у бродвейських шоу.

За словами Ентоні, Кевін запросив його на вечірку до своєї квартири. А наприкінці вечора Спейсі, зі слів Реппа, штовхнув його на ліжко та заліз на нього зверху з метою спокусити його. Однак Репп відштовхнув Спейсі та сховався у ванній, пише The Guardian.

Реппу тоді було 14, Спейсі - 26. Перший протягом багатьох років нічого нікому не розповідав і відтоді жодного разу не говорив зі Спейсі.

У своїй заяві Спейсі запевнив, що нічого не пам’ятає про інцидент, описаний Реппом. Але якщо він все-таки мав місце, то актор приносить свої найщиріші вибачення за свою "абсолютно неприпустиму п’яну поведінку".

"Наближені до мене люди знають, що у мене були стосунки і з чоловіками, і з жінками. Я любив чоловіків і зустрічався з чоловіками протягом всього свого життя і тепер я вибираю жити як гей", - заявив Спейсі.

До речі, актор ніколи не був одружений і завжди ретельно приховував своє особисте життя. Це викликало чутки про його нетрадиційну орієнтацію, але Спейсі спростовував, що він гей.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів