Селена Гомес після пересадки нирки знову потрапила на операційний стіл

30 жовтня 2017, 17:30

Американська співачка Селена Гомес, котрій урятувала життя донорська нирка її подруги Франсії Раїси, зізналася, що після операції були ускладнення.

Коли трансплантацію було проведено, і артистка прийшла до тями, їй стало зле. Селену, яка конала від болю, терміново повернули на операційний стіл.

Болісними спогадами Селена та Франсія поділилися в одному з ток-шоу, пише The Daily Mail.

"Я спробувала заснути, і десь на середині цього процесу в мене почалася гіпервентиляція, було так боляче. Мої зуби, вони скреготали, я відключалася", - пригадала Гомес.

Друга операція тривала шість годин. Лікарі з'ясували, що перекрутилася ниркова артерія, та, на щастя, змогли виправити ситуацію.

 Селена Гомес розповіла про свою операцію в ток-шоу

Іще дівчата розказали, як повільно йшов процес загоєння, якими слабкими та безпорадними вони почувалися. Та головне, що добрий та шляхетний вчинок подруги таки врятував Гомес.

"Це дійсно було життя або смерть", - поділилася співачка, чиї нирки через вовчак почали відмовляти в травні.

"Мої нирки просто здалися. Це сталося, і я не хотіла просити про це жодну людину в своєму житті. І настав день, коли я прийшла додому, і вона визвалася, вона це зробила", - пригадала Селена.

Зі слів Франсії, щойно вона почула, що список людей, які очікують на донорську нирку, тягнеться на 7-10 років уперед, то одну мить вирішила, що готова сама стати донором для подруги.

Нагадаємо, в вересні Селена Гомес запостила в своєму Instagram фото себе з Франсією на лікарняних ліжках та розказала, який безцінний подарунок та їй зробила.

Видання зазначає, після тієї сенсаційної заяви некомерційна дослідницька організація The Lupus Research Alliance отримала рекордну суму пожертв.

Як відомо, на системний червоний вовчак страждає й співачка Тоні Брексон. Аутоімунну хворобу підозрювали й у Lady Gaga, проте, зі слів артистки, поки що її аналізи дають "пограничний" результат.

Фото з Instagram Гомес 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів