Кетрін Джексон відмовляється бути опікуном сина Майкла

31 жовтня 2017, 10:32

Мати покійного співака Майкла Джексона, Кетрін звернулася до суду з проханням позбавити її опікунства над онуком, 15-річним Бланкітом (Біджі).

87-річна жінка аргументує це тим, що і їй такі обов’язки вже не по віку, і хлопчик уже достатньо дорослий.

Про це повідомляє Radar Online.

Кетрін Джексон із онучкою, Періс

Як відомо, після смерті Майкла Джексона опікунами трьох дітей артиста, Принца, Періс та Бланкіта стали Кетрін та її онук Тіто Джо "Ті Джей" Джексон. Оскільки старші діти вже досягли повноліття, із одним Біджі цілком упорається сам Ті Джей, вважає бабуся.


Кетрін подала звернення до суду ще 10-го жовтня, одначе рішення, котре має якнайкраще відповідати інтересам підлітка, поки не прийняте.

Періс і Принц уже повнолітні

До слова, Майкл Джексон укотре очолив рейтинг зірок, котрі продовжують заробляти величезні суми навіть після того, як залишили цей світ. За підрахунками Forbes, за рік статки покійного артиста збільшилися на 75 мільйонів доларів.

Кажуть, 15-річний Біджі найгірше переживає смерть батька

Також у списку найдорожчих мертвих зірок Елвіс Преслі, Боб Марлі, Прінс, Джон Леннон, Альберт Ейнштейн, Девід Боуї, Елізабет Тейлор.

Нагадаємо, вже багато років час від часу виникають спекуляції на тему того, чи був Майкл біологічним батьком Принца, Періс та Біджі.

Фото з соцмереж, зокрема Instagram Періс і Принца Джексонів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів