Хапання за дупу і жарт про клітори: за що перепросив Дастін Хоффман

2 листопада 2017, 10:35

Секс-скандал із голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном немовби зруйнував якусь велетенську греблю, і заледве минає день, щоби ЗМІ не струсонуло чергове звинувачення якогось відомого кінодіяча в домаганнях.

Настала черга й актора Дастіна Хоффмана. Своїми спогадами про співпрацю з ним у 1980-х роках поділилася письменниця Анна Грехем Хантер. Вона була інтерном на зйомках картини "Смерть комівояжера".

Її колонка в The Hollywood Reporter зветься "Дастін Хоффман чинив щодо мене сексуальний харасмент, коли мені було 17".

"Одного ранку я прийшла до його гримерки, щоби взяти замовлення на сніданок. Він глянув на мене, вишкірився, зачекав. Потім сказав: "Я буду яйця вкруту… і клітори на м'яко". Його почет вибухнув реготом. Мені одібрало мову. Потім я пішла до ванної кімнати і заплакала", - пригадала Анна.

Якщо вірити Хантер, випадків, коли в її присутності та на її адресу з вуст Хоффмана лунали солоні жарти, було немало. Актор був чарівним, але він мацав дівчину за дупу, за що отримував по руках та визнавав, що він "сексистська свиня".

Дастін Хоффман та інтерн Анна Грехем Хантер

"Ніхто не є хорошим чи поганим на 100 відсотків. Дастін – свиня, але він дуже мені подобається", - зізнавалася собі інтерн.

"Моє серце болить за ту незграбну незайману дівчину з поганим волоссям, котра лише тричі в своєму житті цілувалася, яка сміялася, коли чоловік віку її батька говорив про груди та секс. Мені хочеться ридати від того, що їй це здавалося смішним", - написала Хантер.

Нині, коли їй 49, жінка усвідомила, що поведінка Хоффмана є патерном того, що переживають жінки у Голлівуді.

"Він був хижаком, я була дитиною, це був сексуальний харасмент", - заявила Хантер, яка нині пише мемуари.

Видання звернулося по коментар до 80-річного Дастіна Хоффмана.

"Я глибоко шаную жінок, і мені страшенно шкода, якщо щось, що я зробив, могло поставити її в незручну ситуацію. Я перепрошую. Це не відображає того, хто я є", - відповів актор.

 80-річний актор запевнив, що дуже поважає жінок, і перепросив

До слова, режисера "Геракла" та "Години пік" Бретта Ретнера теж звинувачують у сексуальних домаганнях. Про харасмент заявили шестеро жінок, зокрема акторки Олівія Манн і Наташа Генстрідж, пише People.

Зі слів Генстрідж, коли їй було 19 років, Ретнер присилував її до орального сексу.

48-річний Бретт Ретнер заявив, що тимчасово припиняє свою співпрацю з Warner Bros., не бажаючи, щоби його поки не вирішені "особисті проблеми" негативно позначилися на студії.

Адвокат режисера – це відома зірка юриспруденції Марті Сінгер – заявив, що "жодна жінка ніколи не заявляла про протиправну сексуальну поведінку чи сексуальний харасмент" із боку його клієнта, а також не просила та не отримувала жодної фінансової компенсації.

Ретнер уже подав позов про захист честі та достоїнства проти однієї з жінок, котрі його звинувачують. Відповідачкою виступає така собі Мелані Колер, котра в своєму Facebook назвала режисера "ґвалтівником", написавши, що він 12 років тому вчинив над нею сексуальну наругу, коли вона перебувала під дією алкоголю.

Як відомо, героєм свіжого скандалу є актор Кевін Спейсі, якому закидають домагання до чоловіків та навіть хлопчика-підлітка.

Фото The Hollywood Reporter, з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів