Джаред Лето відхрестився від фільму про Хефнера та співпраці зі скандальним режисером

2 листопада 2017, 14:48

Американський актор та співак Джаред Лето заявив, що ніколи не збирався зніматися в байопіку про засновника Playboy Х'ю Хефнера.

Більше того, з режисером Бреттом Ретнером, котрого звинувачують у домаганнях і сексуальному насильстві, фронтмен 30 Seconds to Mars і в майбутньому не буде.

Про це сказав представник Лето, спростувавши попередню заяву Ретнера, пише The Independent.

"Джаред Лето не пов'язаний та не був пов'язаний із фільмом про Х'ю Хефнера режисерства Бретта Ретнера й не працюватиме з ним у майбутньому", - цитує речника актора Deadline.


На жаль, світ не побачить Джареда Лето в ролі Хефа

"Глибоку стурбованість" у звязку зі звинуваченнями, висунутими проти Ретнера, висловили й у представники Playboy.

"Ми вважаємо подібну поведінку цілковито неприйнятною. Ми призупиняємо всю подальшу роботу над нашими проектами з RatPac Entertainment доти, доки не зможемо розібратися в цій ситуації", - сказали в Playboy Enterprises.

Нагадаємо, на початку жовтня Бретт Ретнер оголосив, що його "старий друг" Джаред Лето зіграє Хефнера, що він сам звернувся до режисера з таким проханням, щойно той отримав права на зйомки байопіку.

Як відомо, шестеро жінок, серед яких зірка "Людей Ікс" Олівія Манн та зірка "Дев'яти ярдів" Наташа Генстрідж, звинуватили Ретнера в домаганнях та сексуальному насильстві. Зокрема Генстрідж заявила, що режисер примусив її до орального сексу.

Фото з Instagram Лето

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів