Алек Болдуїн розкаявся, що поводився як сексист

3 листопада 2017, 13:32

Американський актор Алек Болдуїн вирішив не чекати, доки котрась із жінок, із котрою він працював, публічно звинуватить його в харасменті. Він покаявся сам: поводився як сексист.

Болдуїн заговорив про це під час розмови з телепродюсером Стіві Хіггінсом на церемонії вручення акторові відзнаки медіацентр The Paley Center за досягнення в кар’єрі.

Про це пише The Hollywood Reporter.

"Я справді поводився з жінками дуже по-сексистськи. Кривдив жінок. Дивився на жінок зверхньо. Я недооцінював жінок. Не весь час. Іноді я чинив так, як чинять багато чоловіків… коли ти ставишся до жінок не так, як до чоловіків. Не так. Я належу до покоління, де так заведено, і я хотів би, щоби це змінилося. Дуже хотів би, щоби це змінилося", - запевнив актор.


Болдуїну шкода, що він був сексистом

Алек зізнався, що донедавна не уявляв собі масштабів цієї проблеми.

"Я знав щось, ходили чутки про те, що трапляється з людьми, але не знав масштабів цього, як коли ти чуєш сотні та сотні жінок, котрі на це скаржаться. Особисто мені це розкрило очі. Тепер ми мусимо по-новому пильнувати, щоби бути впевненими, що всі почуваються комфортно, і що ми разом робимо нашу роботу", - зазначив він.

Нагадаємо, колишня інтерн звинуватила в харасменті актора Дастіна Хоффмана. Вона написала колонку про те, як глибоко травмували її сороміцькі жарти кінозірки й те, що він хапав її за зад.

До слова, зі схожими звинуваченнями проти 80-річного Хоффмана вже виступила друга жінка. Як пише USA Today, актор буцімто натякав їй на секс.

Фото з Instagram Болдуїна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів