Як Трамп японських рибок годував: президент США знову збурив соцмережі

6 листопада 2017, 16:19

Президент США Дональд Трамп не дає занудьгувати соцмережам, частенько видаючи якісь кумедні перли під час своїх появ на публіці.

На сей раз він відзначився в Японії, під час традиційного годування карпів кої в компанії тамтешнього прем’єра Сіндзо Абе.

Спочатку Трамп, як годиться, сипав корм рибкам спеціальною ложечкою, а потім вивернув у ставочок усю коробку. Соцмережі і звеселилися, і обурилися, адже кої відомі своєю ненажерливістю, і переїдання може бути для них небезпечним.

"Абе: "Оце для годування кої. Просто киньте кілька штучок…" Трамп: "Мені о 1:30 треба чай пити, тож…", - жартують із американського керманича в Інтернеті.


Користувачі мережі пригадали, як обережно частував рибок Барак Обама - "Трамп: "Тож Обама просто давав їм кілька пластівців?" Абе: "Так. Це церемоніальні кої дуже чутливі до…"

Дотепники висловлюють сподівання, що хоча б із ядерною зброєю Трамп поводитиметься акуратніше, ніж із коробкою риб'ячого корму.

Щоправда, як зазначають NY Daily News, увесь цей інцидент роздмухано на порожньому місці. У "вірусний" кадр просто не потрапив момент, коли Сіндзо Абе так само висипав рибкам весь вміст своєї коробки.

До слова, також пильних користувачів соцмереж збентежили штани Трампа. Гуляють навіть злі жарти про памперс, котрий міг знадобитися президентові під час довгого перельоту.

Нагадаємо, відомий глянець уже давно пропонує "проапгрейдити" Дональда Трампа: надягти на нього вужчі брюки, що не висітимуть, мов мішок, і зробити нормальну зачіску.

Відео та фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів