Елтон Джон отримав нагороду в Гарварді та згадав, як був монстром

7 листопада 2017, 16:42

Британський співак Елтон Джон став лауреатом Гуманітарної відзнаки імені Пітера Дж. Гомеса, яку Гарвардський університет щороку вручає видатним людям, котрі надихають та змінюють світ на краще.

Артиста її було вдостоєно за його роботу на царині боротьби з ВІЛ та СНІД.

Про це пише Contact Music.

У своїй промові 6-го листопада сер Елтон говорив про те, якою важливою в сьогоднішньому світі є людяність, і як він мало не втратив свою власну в ті темні роки, коли вживав наркотики.

"Моя пристрасть та відданість музиці відкрила переді мною всі двері, які лише можна уявити, та піднесла на нові висоти в житті. Але коли я досягнув вершини, щастя стало ілюзорним, і прийшла темрява. Я загубив мою людяність у наркотиках, алкоголізмі та розладах харчової поведінки", - пригадав співак.

 Елтона Джона нагородили в Гарварді

"Наркотики перетворили мене на монстра", - зізнався артист, котрий у ті часи втрачав багатьох друзів через СНІД, а сам не заразився лише дивом.

Нині артист називає своєю місією доносити до людей, що гуманність є найпотужнішою силою в світі.

"Людський дух – найсильніша річ у світі, а коли ним керує доброта, і він робить добрі справи, стаються дива. Ніщо не є глибшим та сильнішим, ніж усвідомити нашу спільну людяність. Я знаю, як просто впасти в відчай. Ми маємо піднятися над ним і підняти інших", - наголосив сер Елтон.

Співак упевнений: темрява найгустіша перед тим, як засяє світло. І коли суспільство, яке нині переживає важкі часи, стане людяним, світ почне зцілюватися.

Нагадаємо, Елтон Джон написав книгу про СНІД і тих, кого страшна хвороба в нього забрала. Кошти від її продажів він передав у благодійний фонд.

Фото з Instagram Елтона Джона 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів