Мерайю Кері звинуватили в домаганнях

8 листопада 2017, 16:31

У "теплій компанії" зірок, котрих упродовж останніх тижнів звинуватили в сексуальних домаганнях, опинилася співачка Мерайя Кері.

Їй погрожує судом власник охоронної фірми, котра працювала з зіркою з червня 2015-го року по травень 2017-го. Про це повідомляє TMZ.

Чоловік, якого звати Майкл Анелло, заявляє, що Кері недоплатила його фірмі понад 200 тисяч доларів.

Та це ще не все: позивач заявляє, що зірка принижувала його та його колег, обзиваючи їх "нацистами", "скінхедами" та "ку-клукс-кланівцями". Зі слів Анелло, Мерайї не подобалося, коли її оточували білі, а не темношкірі бодігарди.


Мерайї Кері закидають домагання

А особисто Майкла зірка буцімто навіть домагалася. Так під час подорожі до Кабо-Сан-Лукас вона покликала його до своєї кімнати, буцімто перенести багаж. А коли Анелло зайшов, співачка зустріла його в прозорому розчахнутому негліже.

Зі слів чоловіка, з боку Кері були й інші "сексуальні дії, які чинилися з метою, щоби він їх побачив".

Як повідомив порталові адвокат Анелло, позов проти Кері вже готовий, але поки що вони його притримують. Імовірно, між сторонами тривають якісь перемовини.

Нагадаємо, подейкували, Мерайя дуже вимоглива до свого почту. Крім звичайних бодігардів та помічників, у неї буцімто є працівники, котрі відповідають за туалетний папір і за те, щоби зірка не гепнулася з підборів.

Фото з Instagram Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів