Чарлі Шина звинувачують у розбещенні неповнолітнього

9 листопада 2017, 11:46

Проти американського актора Чарлі Шина висунули страшне звинувачення: що у 1986-му році, під час зйомок картини "Лукас" він схилив до сексу свого неповнолітнього колегу Корі Хейма.

Самому Чарлі на той момент було 19, його ймовірній жертві – 13 років.

Про це пише People із посиланням на National Enquirer.

Про це заявив друг Хейма, актор Домінік Браша. Сам Корі не може ані підтвердити, ані спростувати того, що тоді сталося. Актор, котрий зловживав наркотиками, помер у 2010-му році.


Зі слів Браша, Хейм сам розказав йому, що сталося в нього з Шином.

Чарлі, звісно ж, усе заперечує

"Він сказав мені, що вони покурили трави та зайнялися сексом. Він сказав, що в них був анальний секс. Хейм сказав, що після того, як це сталося, Шин став дуже холодним та відстороненим. Коли Корі схотів попустувати ще раз, Чарлі це не зацікавило", - розказав актор.

Але через кілька років Хейм і Шин таки мали ще один сексуальний контакт. І як розказав Корі другові, йому не сподобалося, і він нарешті збагнув, що Чарлі – невдаха.

Про те, що і він, і Корі Хейм, будучи ще хлопчаками, зазнавали сексуальної наруги з боку дорослих представників кіноіндустрії, написав у своїх мемуарах інший актор – Корі Фельдман. У книзі він не називав імен кривдників, але в жовтні через Twitter заявив, що добиватиметься, щоби ті люди нарешті відповіли перед законом.

Із його слів, ідеться про "деяких найбагатших та найвпливовіших нині людей" у кінобізнесі. Фельдман розпочав фандрейзингову кампанію заради зйомок документального фільму про своє життя.

Тим часом речник Чарлі Шина уже прокоментував звинувачення Браша.

"Він абсолютно спростовує цю заяву", - сказав представник актора.

Як відомо, в 2015-му році Чарлі Шин оголосив, що хворий на ВІЛ. Про те, що актор мав статеві стосунки не лише з жінками, а й із чоловіками, чутки ходили вже давно. Але подейкували, Шин не жалів грошей, щоби заминати секс-скандали.

Фото з Instagram Шина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів