Кевіна Спейсі вирізали з фільму за лічені тижні до прем'єри

9 листопада 2017, 17:03

Секс-скандал навколо актора Кевіна Спейсі й не думає вщухати, і хмари над ним дедалі згущаються. Режисер Рідлі Скотт та вся його команда прийняли рішення вирізати Спейсі з фільму "Всі гроші світу" та замінити його іншим актором.

І хоча до виходу картини лишилося лише шість тижнів, усі сцени з героєм Спейсі, легендарним американським бізнесменом Жаном-Полом Гетті, буде перезнято, пише Deadline.

Кевіна Спейсі замінить Крістофер Пламмер. Як зазначає The Hollywood Reporter, за іронією долі, саме його планували взяти на цю роль від початку, але потім керівники кіностудії вирішили, що потрібен хтось із гучнішим ім'ям, і до картини запросили Спейсі.

Рідлі Скотт сподівається, що прем’єра фільму, як і планувалося, відбудеться 22-го грудня. Та через історію зі Спейсі картина все одно уже не братиме участі в фестивалі AFI Fest.


Кевіна Спейсі вирізали з фільму Рідлі Скотта

До слова, кількість чоловіків, які звинувачують Кевіна Спейсі в домаганнях, продовжує зростати. 30-річний бармен із Белфаста на ім'я Кріс Ніксон, котрий у 2007-му році потрапив на вечірку в домі актора, заявив, що той стиснув його пеніс через штани.

Як розказав чоловік People, Кевін заявив йому, що "може відсмоктати ліпше, ніж його дівчина".

А ще колишній морський піхотинець Марк Ебенхох, який працював консультантом та грав епізодичну роль у фільмі "Епідемія", - розповів, що асистент Спейсі звертався до нього з пропозицією зайнятися з актором сексом.

І Ебенхоха, і Ніксона на те, щоби розказати про ці епізоди, надихнув приклад Ентоні Реппа.

Із заявою про те, що її на той момент 18-річний син став жертвою мацання Спейсі, виступила й американська тележурналіст Хезер Анру. Жінка стверджує, що влітку 2016-го року актор підпоїв хлопця в ресторані, а тоді поліз до нього в штани, пише Boston.

Нагадаємо, в Інтернеті з'явилися фото, на яких двоє чоловіків займаються оральним сексом у парку. І одним із цих пустунів буцімто є Спейсі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів